2018. december 12., szerda
Gabriella

Extra

Ducin boldogabb Lena Dunham

Hollywood egyik legszókimondóbb színésznője, Lena Dunham sosem tartozott a nádszálvékony lányok közé, de az utóbbi időben jó pár kilót felszedett, ám őt ez egy cseppet sem zavarja. Instagram-oldalán egy hosszú posztban mesélt arról, hogy ducin jobban érzi magát a bőrében, mint soványan.

„A bal oldali képen 63 kiló voltam, és akkoriban csak az érdekelt, hogy másoknak megfeleljek, folyton sanyargattam magam. A jobb oldali kép most készült, jelenleg 73 kilót nyomok, akkor nassolok, amikor akarok, és azt eszem, amit megkívánok. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok” – írta Dunham.

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

  • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

    Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

  • Varga Viktor temetésen kezdte

    Varga Viktor temetésen kezdte

    Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.