EUR: 324,03 Ft
CHF: 287,71 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Ducin boldogabb Lena Dunham

Hollywood egyik legszókimondóbb színésznője, Lena Dunham sosem tartozott a nádszálvékony lányok közé, de az utóbbi időben jó pár kilót felszedett, ám őt ez egy cseppet sem zavarja. Instagram-oldalán egy hosszú posztban mesélt arról, hogy ducin jobban érzi magát a bőrében, mint soványan.

„A bal oldali képen 63 kiló voltam, és akkoriban csak az érdekelt, hogy másoknak megfeleljek, folyton sanyargattam magam. A jobb oldali kép most készült, jelenleg 73 kilót nyomok, akkor nassolok, amikor akarok, és azt eszem, amit megkívánok. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb vagyok” – írta Dunham.

(Instagram)

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.

 • Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill: Köszönöm a szeretetet, magyarok!

  Terence Hill múlt hét csütörtökön járt Budapesten, hogy a Nevem: Thomas című új filmjét reklámozza. A színészlegenda hatalmas szeretet kapott a magyaroktól, a Lokálnak pedig sikerült megajándékoznia egy üveg különleges sörrel.