EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Sport

Dzsudzsák: Csak a C tervben szerepel az NB I

Dzsudzsák Balázs továbbra is külföldön képzeli el a folytatást. Pedig az al-Vahda után nehéz lesz komoly pénzt fizető európai klubot találni magának. Könnyen lehet, hogy mégis az NB I-ben köt ki.

A magyar bajnokság azonban csak a válogatott labdarúgó C tervében szerepel. Annál is inkább, mert a két szóba jöhető csapat, a Vidi és a Ferencváros közel sem tud annyit fizetni a 31 éves futballistának, amennyit legutóbbi klubjai, a Dinamo Moszkva, a török Bursaspor vagy az emírségekbeli al-Vahda.


– Nincs a lehetőségek között, de soha ne mondd, hogy soha, mindig próbálom ehhez tartani magam, nem mondom, hogy ezer százalék, mert mi van, ha ne adj’ isten az igazolási időszak (azaz augusztus 31.) végén mégis maradok – nyilatkozta a Forma–1-es Magyar Nagydíjon Dzsudzsák. – Megtisztelő, ha szeretettel számítanának rám itthon, de egyelőre nem szeretnék jönni. Úgy érzem, még van bennem annyi, és elértem annyit, hogy kamatoztatni tudjam a külföldi kapcsolataimat.

Mindenesetre ezúttal nehezebb dolga lesz a csapatkeresésnél, mert Európából könnyebben lehet – komolynak mondható összegért – az arab és a távol-keleti világba igazolni, mint fordítva. Ezzel együtt nem lehetetlen küldetésről van szó, hiszen már több török és görög klub érdeklődött iránta. Szinte naponta kap ilyen jellegű üzeneteket a játékosügynököktől, de ezekből végül sosem lesz konkrétum.

Mindenesetre sokatmondó, hogy hivatalosan meg nem erősített hírek szerint Juhász Roland 8 millió forintos havi jövedelme a legmagasabb az NB I-ben, ennél alighanem többre tartja magát Dzsudzsák. Vajon a hazai klubok is?

Kapcsolódó Cikkek