2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Érd

Edzések és családi sátrazás

Az Érdi Spartacus SE birkózóinak változatos nyári programokat kínál idén is az egyesület: előbb az érdi Arénában lesz napközis tábor, majd Dunavecsén tartanak hasznos és érdekes foglalkozásokat.

A dunavecsei edzőtábort immár 38. alkalommal rendezik meg.


Fogásbemutató az Arénában – először csoportosan

A táborban az edzéseket látogató fiatal versenyzők vesznek részt, hét végén azonban általában érkeznek szülők is; levonulnak sátrakkal. Ilyenkor már gyakorlatilag családi nappá alakul a tábor vége, ami bográcsban főzést, jó kis beszélgetéseket jelent, és amíg a gyerekek futkároznak vagy fociznak, a felnőtteknek ulti-, a lányoknak inkább römiverseny a program.

Játékos mozgástechnikai edzés

Az edzőtábor – főleg a nagyobbaknak – már felkészülési időszakot jelent a szeptembertől kezdődő versenyekre: mentális és fizikális felkészülést egyaránt.

Erőnléti felkészülés a nagyobbaknak
Fotók a tavalyi edzőtáborról: erdispartacus.hu

Nem marad el azonban a szórakozás, a kikapcsolódás sem: egy-egy napot általában valamelyik közeli termálfürdőben szoktak eltölteni – legutóbb például Dunaújvárosban.

Az idei időpontok: napközis tábor az érdi Arénában augusztus 6-tól 10-ig, dunavecsei edzőtábor az ottani Petőfi Sándor Általános Iskolában augusztus 13-tól 23-ig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az EU diplomáciai kommunikációs hálózatához

  Éveken át hozzáfértek hackerek az Európai Unió diplomáciai kommunikációs hálózatához, olyan tartalmakat töltve le, amelyekben európai diplomaták fejezik ki aggályukat Donald Trump amerikai elnök kormányával, az Oroszországgal és Kínával való “küzdelmekkel” és annak kockázatával kapcsolatosan, hogy Irán feléleszti nukleáris programját – számolt be internetes oldalán a The New York Times (NYT).

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.