2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Érd

Edzésen mutatkozott be az új csapat

Fotó: Boros Sándor

Az évek óta kialakult gyakorlatnak megfelelően idén is nyitott edzésen mutatta be a bajnoki idény megkezdése előtt megváltozott játékoskeretét az ÉRD női kézilabdacsapata a közönségnek. Négy új játékos érkezett; egy magyar, a Nemzeti Kézilabda Akadémia 18 éves korosztályos válogatottja, Schatzl Natalie – akinek neve ismerős lehet Érden, mivel nővére, Nadine korábban itt játszott. Rajta kívül a negyvenszeres cseh válogatott Marketá Jerábková, valamint a szerb Jovana Kovacsevics és a 79-szeres szerb válogatott Jelena Lavko fogja erősíteni az érdi csapatot. A szakmai vezetés – Szabó Edina vezetőedző és Rácz Marianne kapusedző – maradt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.