EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Érd

Edzésen mutatkozott be az új csapat

Fotó: Boros Sándor

Az évek óta kialakult gyakorlatnak megfelelően idén is nyitott edzésen mutatta be a bajnoki idény megkezdése előtt megváltozott játékoskeretét az ÉRD női kézilabdacsapata a közönségnek. Négy új játékos érkezett; egy magyar, a Nemzeti Kézilabda Akadémia 18 éves korosztályos válogatottja, Schatzl Natalie – akinek neve ismerős lehet Érden, mivel nővére, Nadine korábban itt játszott. Rajta kívül a negyvenszeres cseh válogatott Marketá Jerábková, valamint a szerb Jovana Kovacsevics és a 79-szeres szerb válogatott Jelena Lavko fogja erősíteni az érdi csapatot. A szakmai vezetés – Szabó Edina vezetőedző és Rácz Marianne kapusedző – maradt.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.