EUR: 324,14 Ft
CHF: 287,74 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Egyéb Zalaegerszeg

Egerszeg, a fesztiválok városa

A hétköznapok taposómalmából legalább hétvégén érdemes kilépni, lazítani egy jót. Szerencsére kegyes volt az időjárás, talán ezért is vonzott tömegeket az Olai Fesztivál, a beton kockaházak közötti tér egy délutánra szórakoztató központtá változott.

Családok, nyugdíjasok élvezték a programokat, a jó hangulatot, az örömteli találkozásokat a napsütésben. A régi „betonpresszó”, ma már Olai Bisztró mögötti területen a kicsik kipróbálhatták a népi fajátékokat, kézműves játszóházat, a csillámtetkót, nevethettek Tücsök Szabi interaktív gyermekműsorán, míg a felnőttek a színpadi produkciókat élvezték, a nyugdíjasklubok műsorait és többek között francia sanzonokat, erotikus hastáncot, kubai salsát.


A már hetven fölött járó, ma is aktív énekes, Poór Péter, a táncdalfesztiválok egykori nagy kedvence Rózsás Viktória művésznővel lépett fel a nagyérdemű előtt, és legismertebb dalai sem maradhattak ki a repertoárból. Ki ne emlékezne a Fekete vonat, az Éjjel az omnibusz tetején vagy akár az Én édes Katinkám című slágereire? Legközelebb július 5-étől fesztiválozhatunk ismét két héten át; indul a Restart, ahol a sporté lesz a főszerep, ami garantáltan beindít!

 

Kapcsolódó Cikkek