EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Zalaegerszeg

Egerszeg, a fesztiválok városa

A hétköznapok taposómalmából legalább hétvégén érdemes kilépni, lazítani egy jót. Szerencsére kegyes volt az időjárás, talán ezért is vonzott tömegeket az Olai Fesztivál, a beton kockaházak közötti tér egy délutánra szórakoztató központtá változott.

Családok, nyugdíjasok élvezték a programokat, a jó hangulatot, az örömteli találkozásokat a napsütésben. A régi „betonpresszó”, ma már Olai Bisztró mögötti területen a kicsik kipróbálhatták a népi fajátékokat, kézműves játszóházat, a csillámtetkót, nevethettek Tücsök Szabi interaktív gyermekműsorán, míg a felnőttek a színpadi produkciókat élvezték, a nyugdíjasklubok műsorait és többek között francia sanzonokat, erotikus hastáncot, kubai salsát.


A már hetven fölött járó, ma is aktív énekes, Poór Péter, a táncdalfesztiválok egykori nagy kedvence Rózsás Viktória művésznővel lépett fel a nagyérdemű előtt, és legismertebb dalai sem maradhattak ki a repertoárból. Ki ne emlékezne a Fekete vonat, az Éjjel az omnibusz tetején vagy akár az Én édes Katinkám című slágereire? Legközelebb július 5-étől fesztiválozhatunk ismét két héten át; indul a Restart, ahol a sporté lesz a főszerep, ami garantáltan beindít!

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.