EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Külföld

Egy 92 éves nő lelőtte fiát, mert idősotthonba akarta őt adni

Lelőtte fiát egy 92 éves amerikai nő, mert nem akarta, hogy idős otthonba küldje őt – közölte az arizonai Maricopa megye rendőrsége.

A Fountain Hillsben élő asszony hétfőn két pisztollyal köpenyének zsebében ment 72 éves fia hálószobájába, ahol kérdőre vonta őt, amiért idős otthonba akarja küldeni. A vita hevében elővette az egyik fegyvert és több lövést leadva megölte fiát.


A kihallgatásán az idős nő elmondta, hogy tette előtt napokon át gondolkodott fia azon tervén, hogy idősotthonba adja.

Fia lelövése után a nő a pisztollyal célba vette a férfi fiatalabb élettársát, ám annak sikerült kicsavarnia a fegyvert a kezéből és a szoba sarkába hajítani. Ekkor az idős asszony elővette a másik pisztolyt, amelyet a fiatalabb nő szintén kiütött a kezéből, majd sikerült elmenekülnie és hívni a rendőrséget.

Az idős nő ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Így manipulálták a sajtót Sorosék

    Rendszeresen írtak jelentéseket a  Soros-alapítvány vezetői Soros Györgynek a migrációs nyomás növekedésével. A migránsok számán és összetételén túl arról is beszámoltak, hogy miként tálalják ezt a közvélemény elé.

  • Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Hamburgert szolgált fel a Fehér Házban Trump

    Az amerikai elnök, Donald Trump óriási hamburger party-t rendezett a Fehér Házban. Az elnök nem furcsa hóbortjának köszönhetően szolgált fel a patinás környezetben többféle gyorséttermi fogást, hanem a több mint három hete tartó részleges kormányzati leállás miatt – a Fehér Ház személyzetének többsége szabadságon van– volt kénytelen ezzel fogadni az amerikai főiskolai futball-bajnokság győztes csapatát.