EUR: 322,67 Ft
CHF: 282,76 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Külföld

Egy 92 éves nő lelőtte fiát, mert idősotthonba akarta őt adni

Lelőtte fiát egy 92 éves amerikai nő, mert nem akarta, hogy idős otthonba küldje őt – közölte az arizonai Maricopa megye rendőrsége.

A Fountain Hillsben élő asszony hétfőn két pisztollyal köpenyének zsebében ment 72 éves fia hálószobájába, ahol kérdőre vonta őt, amiért idős otthonba akarja küldeni. A vita hevében elővette az egyik fegyvert és több lövést leadva megölte fiát.


A kihallgatásán az idős nő elmondta, hogy tette előtt napokon át gondolkodott fia azon tervén, hogy idősotthonba adja.

Fia lelövése után a nő a pisztollyal célba vette a férfi fiatalabb élettársát, ám annak sikerült kicsavarnia a fegyvert a kezéből és a szoba sarkába hajítani. Ekkor az idős asszony elővette a másik pisztolyt, amelyet a fiatalabb nő szintén kiütött a kezéből, majd sikerült elmenekülnie és hívni a rendőrséget.

Az idős nő ellen előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és súlyos testi sértés miatt emeltek vádat.

Kapcsolódó Cikkek

  • Dicsérték Orbánt az angolok

    Dicsérték Orbánt az angolok

    Az angol Daily Mail című bulvárlap is beszámolt arról, hogy a magyar kormány beszüntette a gender-szakot az egyetemeken. A portál szélsőjobboldalinak nevezi Orbán Viktort és hogy-hogy nem a Soros-egyetem közleményét idézi a kérdésben, viszont az angol kommentelők kiállnak a magyar kormány döntése mellett.

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.