EUR: 325,32 Ft
CHF: 295,20 Ft
2019. július 21., vasárnap
Dániel, Daniella

Extra

Egy napig még élhetett Andrea

Már régóta tervezte az inárcsi gyilkos, hogy megöli a 44 éves szociális munkást, V.-T. Andreát, ugyanis a szerdai gyilkosság előtt kedden is járt a családsegítőben. Cs. Attilát tegnap őrizetbe vették, a napokban várhatóan előzetes letartóztatásba kerül.

Miközben az inárcsiak még mindig nem tértek magukhoz a háromgyermekes V.-T. Andrea szociális munkás meggyilkolása okozta sokkból, a tettes felesége eltűnt a faluból. Kislányukat, a 12 éves, kerekesszékes Petrát pedig a nagynénihez vitte át.


Mint ismert, a 61 éves, korábban rendőrként dolgozó Cs. Attila berontott a családsegítő szolgálat Kossuth utcai hivatalába. Azt üvöltötte, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik, majd nyakon szúrta a szintén helybéli szociális munkást. A férfi általában motorral járt, de most gyalog, kezében a gyilkos fegyverrel sétált a házától a hivatalig. A 44 éves családanya a helyszínen belehalt sérüléseibe.

Az áldozatot sírva gyászolják rokonai, férje, V. Antal mécsest gyújtott az emlékére a tragédia helyszínén, a hivatal előtt.


– Soha nem fogom megbocsátani a tettesnek, hogy elvette Andrea életét. Csak egy tavalyi beszélgetésből tudok erőt meríteni, melyben leszögezte: bármi történjék is, soha nem szabad feladni. Többet nem mondhatok – mondta Antal zokogva a Lokálnak. A nagypapa, Jani bácsi telefonon értesült a tragédiáról.

– Az éjjel szemhunyásnyit sem aludtam. Ha találkoznék a tettessel, nem élné túl, az biztos – fogadkozott a nyugdíjas férfi. Andrea és férje gyakran kézen fogva sétálgatott, szomszédjaik szerint ez a látvány hiányozni fog az utcából.

Eközben a Ripost a meggyilkolt nő ismerősétől megtudta, hogy a gyilkos már kedden is járt a hivatalban, de akkor nem volt ügyfélfogadás, ezért megmondták neki, hogy másnap reggel menjen vissza, akkor már Andrea is bent lesz.

– Egy éjszakát így még a gyermekeivel tölthetett Andrea, a sorstól kapott még egy napot – mondta könnyes szemmel a meggyilkolt nő ismerőse.

A hírek szerint Cs. Attila azért ölte meg a szociális munkást, mert attól tartott, hogy egy hiteltartozás miatt elveszíti a házát és kislánya nevelőszülőkhöz kerül.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek