EUR: 323,16 Ft
CHF: 286,11 Ft
2018. december 10., hétfő
Judit

Egyéb Hódmezővásárhely

Egyhangú szavazással Bálint Gabriella a főigazgató

Egyhangú szavazással döntött a kistérségi társulás a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás  Kapcsolat Központja vezetőjének kérdésében. Ismét Bálint Gabriellát választották főigazgatónak. 

Az elmúlt hetekben politikai vitát váltott ki egy szakmai kérdés: ki legyen a Kapcsolat Központ igazgatója? A posztot korábban és nagyon régóta betöltő Bálint Gabriella ismét pályázott. Három település (Mártély, Mindszent, Székkutas) testülete és polgármestere szakmai szempontok alapján őt támogatta, ám Hódmezővásárhely első embere, Márki-Zay Péter a pályázó politikai szerepvállalása, valamint hallomásokra alapozott információk alapján kijelentette, hogy nem támogatja Bálint Gabriellát.


Bálint Gabriellát választották meg a a Kapcsolat Központ vezetőjének.

A július 6-ai rendkívüli vásárhelyi közgyűlés zárt ülésén végül a vásárhelyi grémium is véleményt alkothatott a kérdésben. A testületi döntés eredménye így a polgármesterre is kötelező érvényű. A Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás  július 11-ei ülésén egyhangú szavazással Bálint Gabriellát választotta meg a Kapcsolat Központ főigazgatójának.

Kapcsolódó Cikkek