EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Hódmezővásárhely

Egyhangú szavazással Bálint Gabriella a főigazgató

Egyhangú szavazással döntött a kistérségi társulás a Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás  Kapcsolat Központja vezetőjének kérdésében. Ismét Bálint Gabriellát választották főigazgatónak. 

Az elmúlt hetekben politikai vitát váltott ki egy szakmai kérdés: ki legyen a Kapcsolat Központ igazgatója? A posztot korábban és nagyon régóta betöltő Bálint Gabriella ismét pályázott. Három település (Mártély, Mindszent, Székkutas) testülete és polgármestere szakmai szempontok alapján őt támogatta, ám Hódmezővásárhely első embere, Márki-Zay Péter a pályázó politikai szerepvállalása, valamint hallomásokra alapozott információk alapján kijelentette, hogy nem támogatja Bálint Gabriellát.


Bálint Gabriellát választották meg a a Kapcsolat Központ vezetőjének.

A július 6-ai rendkívüli vásárhelyi közgyűlés zárt ülésén végül a vásárhelyi grémium is véleményt alkothatott a kérdésben. A testületi döntés eredménye így a polgármesterre is kötelező érvényű. A Hódmezővásárhelyi Többcélú Kistérségi Társulás  július 11-ei ülésén egyhangú szavazással Bálint Gabriellát választotta meg a Kapcsolat Központ főigazgatójának.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.