2019. március 26., kedd
Emánuel

Sport

Egyszerre két horvátot is igazolna Mourinho

A nagyszerű világbajnoki szereplésnek köszönhetően több horvát válogatott labdarúgó is felkeltette a klubcsapatok érdeklődését. A hírek szerint a Manchester United meg szeretné szerezni Ivan Perisicet és Ante Rebicet is.

Alig ért véget pár napja az oroszországi világbajnokság, már jönnek is a hírek azzal kapcsolatban, hogy a klubok szeretnének bevásárolni horvát labdarúgókból. Első körben Ivan Perisic, az Inter támadója és Ante Rebic, az Eintracht Frankfurt csatára került az előtérbe. Mindkét játékos kulcsszerepet játszott abban, hogy Horvátország története során először szerepelhetett világbajnoki döntőben, Perisic három gólt szerzett a tornán és kiosztott egy gólpasszt, míg Rebic egy gólt szerzett.


A kiugró teljesítményük felkeltette José Mourinho figyelmét, aki a Russia Today orosz televíziós csatornának szakértett. A Manchester United menedzsere el tudná képzelni őket saját csapatába és tudjuk, hogy Perisicet már régebben is meg akarta szerezni.

A hírek szerint az angol klub nem sajnálna kifizetni 92 millió fontot, vagyis 33,6 milliárd forintot sem a két játékosért.

A horvát válogatott egyébként hétfőn érkezett haza Oroszországból, ahol hősként köszöntötték őket. A horvát lapok szerint félmillió ember várta a csapatot Zágrábban.

Kapcsolódó Cikkek

 • Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Világkupa ezüsttel nyitottunk szambóban

  Kozsák György a második helyen végzett a – Nemzetközi Olimpiai Bizottság által a múlt év végén elismert – Nemzetközi Sambo Szövetség hétvégi moszkvai világkupáján.

 • A világbajnok Rácz Lajos szerint letisztul a birkózás

  A világbajnok Rácz Lajos szerint letisztul a birkózás

  Rácz Lajos reméli, hogy a birkózás szépen lassan letisztul. Az olimpiai ezüstérmes, világ- és kétszeres Európa-bajnok birkózó úgy látja, a sok-sok szabályváltoztatás ideje lejárt, a sportág sokkal tisztább arcát mutatja – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.

 • Pillangó klasszisok csapnak össze a debreceni ob első napján

  Pillangó klasszisok csapnak össze a debreceni ob első napján

  Világnagyságok versenyeznek a szerdán kezdődő debreceni országos úszóbajnokság első versenynapján. Biczó Bence, Kenderesi Tamás, ifjú reménységünk, Milák Kristóf és a sportág nagy „öregje”, az olimpia ezüstérmes, világ- és Európa bajnok Cseh László 200 pillangón csap össze.