EUR: 314,73 Ft
CHF: 278,83 Ft
2019. március 22., péntek
Beáta, Izolda, Lea

Extra

Előkerült Klapka eltitkolt unokája

Ifjabb Klapka Györgyöt egy 28 éves férfi azzal kereste fel, hogy ő az Aranyember gyermeke. Mostanra DNS-teszt is igazolta, hogy a férfi valóban Klapka György vér szerinti unokája. A család tehát újabb örökössel bővült, bár Dániel az első percben leszögezte, nem a pénzre hajt, nem érdekli a Klapka-örökség, amelyből ifjabb Klapka, az Aranyember legidősebb gyermeke néhány hónapja komoly vagyonra tett szert. – Dani nagyon kedves és rendes fiú. A napokban várható egy családi buli, amelyen a Klapka família többi tagja is megismerkedhet vele – nyilatkozta a Blikknek György.

Klapka György (Fotó: Máté Krisztián)


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

  Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.

 • Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

  Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

 • Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

  Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét.