EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Véletlenül osztott meg teljes filmet a Sony

Csúnya baklövést követtek el a Sony Pictures YouTube-csatornájának kezelői, ugyanis a Khali the Killer című film előzetese helyett a teljes filmet tették közzé az internetes videómegosztón.

A filmstúdiónak órákba telt, mire észrevette a hibát, ám addigra már 11 ezren kattintottak a videóra, és ki tudja, hányan töltötték le. Több reddites fórumozó észak-koreai hackertámadást sejt az ügy hátterében, ám van, aki úgy gondolja, a Sony így akart hírverést csinálni az erősen B kategóriás filmnek. A cégóriás egyelőre nem foglalt állást az ügyben, előzetes még továbbra sincs, szóval nem kizárt, hogy csak simán elszúrtak valamit.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.