2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Külföld

Élve találtak rá a halottasházban egy baleset áldozatára

Élve találtak rá egy dél-afrikai halottasház hűtőkamrájában egy nőre, akit órákkal korábban halottnak nyilvánítottak egy közúti balesetet követően.

A nőt a baleseti helyszínhez kivonult mentősök nyilvánították halottnak, mivel semmilyen életjelet nem adott. A balesetet szenvedett gépkocsiban három áldozatot találtak, valamennyit halottnak nyilvánították, majd egy halottasházba vitték őket.


Amikor a halottasház egyik alkalmazottja a hűtőházba helyezett holttesteket ellenőrizte, azt találta, hogy egyikük lélegzik. A nőt a carletonville-i kórházba szállították.

A mentősök közölték, hogy az áldozatokon minden vizsgálatot az előírásoknak megfelelően végeztek el, és nem tudják, miként történhetett meg az eset.

“A mentősöket porig sújtották a történtek. Munkánknak nem része, hogy élőket holtnak nyilvánítsunk, sokkal inkább az, hogy életben tartsuk őket” – mondta Gerrit Bradnick, a Distress Alert mentőszolgálat igazgatója.

A cég vizsgálatot indított az eset feltárására.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rekordot állított fel az Aquaman

  Rekordot állított fel az Aquaman

  Az év egyik leggyengébb mozis hétvégéjén is a Ralph lezúzza a netet: Rontó Ralph 2 végzett az élen, az animációs film 16,1 millió dollárral növelte hazai bevételét, amely így három hét alatt elérte a 161 milliót.

 • Erősebb lehet Merkel utódja

  Erősebb lehet Merkel utódja

  Kíváncsian várják az elemzők, hogy elhagyja-e elődje erősen migránspárti politikáját az Angela Merkel pártelnöki helyére hajszállal megválasztott Annegret Kramp-Karrenbauer. A Nézőpont Intézet ügyvezető igazgatója szerint a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) új elnöke, politikailag akár erősebb is lehet, mint elődje, aki lényegében a migrációs politikájába bukott bele.

 • Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadták Soros migránspaktumát

  Elfogadta 150 ENSZ tagállam képviselőjének többsége azt a globális menekültügyi csomagot, amelyről a világszervezet közgyűlése 19-én szavaz majd, de több mint tucatnyi ország lépett ki már a csomag egyeztetési folyamatából.