EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Sport

Ennyi volt, srácok!

Ugyanazon a napon búcsúzott el a világbajnokságtól a világ két legjobb játékosa, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. Elég nagy a valószínűsége, hogy a klasszisokat utoljára láttuk vb-n szerepelni.

Szombat délután Argentína 4-3-ra kapott ki Franciaországtól, majd este Portugália 2-1-es vereséget szenvedett Uruguaytól. Ezzel eldőlt, hogy sem Lionel Messi, sem Cristiano Ronaldo nem jutott be a negyeddöntőbe. A két klasszisnak vélhetően ez volt az utolsó világbajnoksága, hiszen az előbbi 31 éves, utóbbi pedig 33, ráadásul úgy köszöntek el, hogy egyik sem tudott gólt szerezni a vb-k egyenes kieséses szakaszában.


/Fotó: EPA

– Ez nem a legjobb időpont, hogy a jövőmről beszéljünk. Biztos vagyok benne, hogy a csapat továbbra is a világ élvonalába fog tartozni és ismét trófeákat fog nyerni – fogalmazott Ronaldo a meccs után.

/Fotó: EPA

Ami Messit illeti, ő még nem szólalt meg, de nagy valószínűséggel nem veszi fel többet a címeres mezt, ugyanis a vb előtt azt nyilatkozta, ha idén sem nyeri meg az aranyérmet, akkor visszavonul a válogatottól. Argentin oldalon egyébként Javier Mascherano és Lucas Biglia már közölte, hogy többé nem áll az Albiceleste szolgálatára.

Kapcsolódó Cikkek