2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Belföld

Epermester Pincészet – Prémium Eperméz-szelekció

Tahitótfaluban termett kiváló minőségű földi eperből hagyományos borászati eljárással készült minőségi édes eperbor.

A pincészet célja megőrizni az eper lelkét, és újraalkotni azt egy új testben.


A Szentendrei-szigetet méltán nevezik az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nemcsak kötelez, de új kihívásokat is jelent a pincészet számára. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitnak. Ez alkotómunkájuk alapja, ezen elvek alapján készítik Magyarország legjobb minőségű eperborait.

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az ott termett kiváló minőségű földi eperből hagyományos borászati eljárással készítenek minőségi száraz és édes borokat. Nem alkalmaznak mesterséges adalékot, aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használják fel.

Kapcsolódó Cikkek

  • Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    Így provokál az áldozatnak hazudott romboló tüntető

    A 888.hu tette közzé azt a felvételt, amelyen jól látszik, hogy a 444 által drámaian előadott, de eléggé gyenge lábakon álló rablómeséje, amely szerint az ártatlan forradalmár Mohácsi Márkot a rendőrök megbilincselték, bezárták, fojtogatták és ütlegelték, stb.

  • Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton is marad a borús idő, országszerte havazással

    Szombaton borult időre számíthatunk országszerte havazással, a keleti határnál néhol havas eső is lehet. Éjszaka nyugat felől felszakadozik a felhőzet, de a Dunától keletre borult marad az ég, egyre inkább keleten valószínű további havazás.