EUR: 323,97 Ft
CHF: 285,38 Ft
2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Epermester Pincészet – Prémium Eperméz szelekció

Tahitótfaluban termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készült minőségi, édes eperbor.

A pincészet célja megőrizni az eper lelkét, és újraalkotni azt egy új testben.


Az édes nedű 100 százalékban Lujza Királyné fajtájú eperből készült prémium desszertbor, amelyet limitált, számozott palackokba zárnak a készítők.

A Szentendrei-szigetet méltán nevezik az epertermesztés egyik bölcsőjének. A több mint 100 éves hagyomány nemcsak kötelez, de új kihívásokat is jelent a pincészet számára. Az eper és a bor hagyományosan egymástól különálló kultúráinak ötvözésével új távlatokat nyitnak. Ez alkotómunkájuk alapja, ezen elvek alapján készítik Magyarország legjobb minőségű eperborait.

Az Epermester Pincészet születése annak a nemes gondolatnak köszönhető, amely a tahitótfalui eperkultúra újraélesztését tűzte ki célul. Az ott termett kiváló minőségű földieperből hagyományos borászati eljárással készítenek minőségi száraz és édes borokat. Nem alkalmaznak mesterséges adalékot, aromákat és egyéb anyagokat, csak a gyümölcs legjavát használják fel.

Kapcsolódó Cikkek

 • Megműtötték a soroksári gyilkost

  Megműtötték a soroksári gyilkost

  Szakértők vizsgálják a soroksári gyilkos cellájában lévő mobiltelefonokat. Az egyik készülék feltehetően az áldozaté. Az is kiderült, hogy Kardosné Gyurik Krisztina orrba üthette R.

 • Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Magyarország nem enged a zsarolásnak

  Az Országgyűlés európai ügyek bizottsága azt kéri, hogy a parlament ne engedjen a bevándorláspárti brüsszeli zsarolásnak a Soros-Sargentini-jelentéssel kapcsolatban.

 • A jövő közlekedése Budapesten

  A jövő közlekedése Budapesten

  A Hello Tomorrow idén januárban alakult magyar képviseletének bemutatkozó rendezvényén Európa legizgalmasabb, mobilitással foglalkozó vállalkozásai is jelen lesznek.

 • Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Orbán Viktor megmutatta unokáját

  Jó reggelt, Magyarország! – köszöntötte Orbán Viktor miniszterelnök követőit a Facebook oldalán, egy friss fotóval. Karjában harmadik unokája, Anna Adél, Orbán Ráhel és Tiborcz István második lánygyermeke, ezzel hivatalosan is bemutatták az Orbán család legújabb tagját.