EUR: 323,45 Ft
CHF: 287,44 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Erdélyi Mónika: Ne sajnáljanak, mert nem tévézem

/Fotó: Instagram

Erdélyi Mónikát a tévéképernyő helyett saját YouTube-csatornáján láthatjuk, amit ő cseppet sem sajnál, hiszen így is rengeteget dolgozik. A műsorvezető a Lokálnak elárulta: mindig is több lábon állt, és ha húsz év múlva cukrászként kell dolgoznia, ő azt is szívesen csinálja majd. 

– A kislányom, Mollika több vloggert (videós blogger) is követ a közösségi oldalakon, és szeretett volna egy saját csatornát létrehozni. Nem akartam, hogy egyedül csinálja, így jött végül az ötlet, hogy akkor majd együtt megcsináljuk. Mi kamerán kívül is rengeteget játszunk, ezért próbaképpen egyet fel is vettünk – kezdte Erdélyi Mónika a Lokálnak, aki már több mint 140 ezer feliratkozóval büszkélkedhet.


– Nem volt ezzel semmi célunk, de nagyon örülünk, hogy ennyien kíváncsiak ránk és szeretnek minket. Molli számára ez játék és szórakozás. Közösen vesszük fel az anyagokat és megbeszéljük az ötleteinket. Összevágni pedig én szoktam a videókat. Igazság szerint én is élvezem a közös munkát, és Molli is, aki kitűnő tanuló és 10 éves létére elég önálló is – mondta a műsorvezető. Mónikát mostanában nem láthatjuk a képernyőn, de ez egyáltalán nem zavarja, így is akad elég dolga.

/Fotó: Instagram

– Nem kell engem senkinek se sajnálnia amiért nem tévézem, mert így is nagyon boldog vagyok és dolgozom. Húsz éve vagyok a szakmában, miért kellene nekem örökké tévéznem? Mellőzzenek egész nyugodtan, volt már ilyen korábban is. Amióta az eszemet tudom, több lábon álltam, mindig is volt és van más bevételi forrásom. Nem fogok üldögélni ölbe tett kézzel, hogy mikor csörren meg a telefon egy felkérés miatt. Szeretném magam irányítani az életemet, és élvezem, hogy én osztom be a dolgaimat és hogy jut elég időm a lányomra.


Van így is bőven mit csinálnom, hiszen irányítom a vállalkozásaimat, és jól jön a cukrászvégezettségem is, nemrég egy 100 fős esküvőre készítettem menyasszonyi tortát. Egyelőre csak otthon sütök, ez a felkérést is csak azért vállaltam, mert egy kedves barátom kért meg rá. De ha úgy alakul, hogy húsz év múlva cukrászként kell dolgoznom, azt is nagy örömmel fogom csinálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Barátai segítették Cseke Katinkát a fogyásban

  Cseke Katinka fogyásának híre nők ezreinek adott erőt és reményt az elmúlt időszakban. A színésznő bókok százait seperte be, és eldöntötte, szeretne segíteni minél több fogyni vágyó sorstársának, hiszen ő már tudja, egyedül nem megy!

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.