EUR: 323,51 Ft
CHF: 286,47 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Erdélyi Mónika: Ne sajnáljanak, mert nem tévézem

/Fotó: Instagram

Erdélyi Mónikát a tévéképernyő helyett saját YouTube-csatornáján láthatjuk, amit ő cseppet sem sajnál, hiszen így is rengeteget dolgozik. A műsorvezető a Lokálnak elárulta: mindig is több lábon állt, és ha húsz év múlva cukrászként kell dolgoznia, ő azt is szívesen csinálja majd. 

– A kislányom, Mollika több vloggert (videós blogger) is követ a közösségi oldalakon, és szeretett volna egy saját csatornát létrehozni. Nem akartam, hogy egyedül csinálja, így jött végül az ötlet, hogy akkor majd együtt megcsináljuk. Mi kamerán kívül is rengeteget játszunk, ezért próbaképpen egyet fel is vettünk – kezdte Erdélyi Mónika a Lokálnak, aki már több mint 140 ezer feliratkozóval büszkélkedhet.


– Nem volt ezzel semmi célunk, de nagyon örülünk, hogy ennyien kíváncsiak ránk és szeretnek minket. Molli számára ez játék és szórakozás. Közösen vesszük fel az anyagokat és megbeszéljük az ötleteinket. Összevágni pedig én szoktam a videókat. Igazság szerint én is élvezem a közös munkát, és Molli is, aki kitűnő tanuló és 10 éves létére elég önálló is – mondta a műsorvezető. Mónikát mostanában nem láthatjuk a képernyőn, de ez egyáltalán nem zavarja, így is akad elég dolga.

/Fotó: Instagram

– Nem kell engem senkinek se sajnálnia amiért nem tévézem, mert így is nagyon boldog vagyok és dolgozom. Húsz éve vagyok a szakmában, miért kellene nekem örökké tévéznem? Mellőzzenek egész nyugodtan, volt már ilyen korábban is. Amióta az eszemet tudom, több lábon álltam, mindig is volt és van más bevételi forrásom. Nem fogok üldögélni ölbe tett kézzel, hogy mikor csörren meg a telefon egy felkérés miatt. Szeretném magam irányítani az életemet, és élvezem, hogy én osztom be a dolgaimat és hogy jut elég időm a lányomra.


Van így is bőven mit csinálnom, hiszen irányítom a vállalkozásaimat, és jól jön a cukrászvégezettségem is, nemrég egy 100 fős esküvőre készítettem menyasszonyi tortát. Egyelőre csak otthon sütök, ez a felkérést is csak azért vállaltam, mert egy kedves barátom kért meg rá. De ha úgy alakul, hogy húsz év múlva cukrászként kell dolgoznom, azt is nagy örömmel fogom csinálni.

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.