2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Erica, a teltkarcsú hercegnő

Erica Lauren olyan, mintha Meghan Markle ikertestvére lenne, csupán idomai jóval kerekebbek. A világ egyik legkeresettebb teltkarcsú modellje és a sussexi hercegné is Los Angeles-i, és mindketten félig afroamerikaiak. Ericának már korábban is említették, hogy nagyon hasonlít Meghanre, mire a modell csak ennyit válaszolt: „A modellkarrierem elején állandóan azt mondták, hogy hasonlítok egy szereplőre a Briliáns elmékből. Nem néztem a sorozatot, de végül rákerestem a Google-ban” – mondta Erica az Insidernek. Mindenesetre a modell a brit hercegné nélkül is nagy hírnévnek örvend, hiszen a teltkarcsú nők képviselőjeként büszkén mutogatja dögös, formás idomait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.