EUR: 331,08 Ft
CHF: 302,08 Ft
2019. szeptember 15., vasárnap
Enikő, Melitta

Sport

Evra: Menj a Juvébe, Cristiano!

Cristiano Ronaldo korábbi manchesteri csapattársa, Patrice Evra szerint az lenne a legjobb döntés, ha az ötszörös aranylabdás a Juventusba igazolna. Érvei azonban egy igen optimista becslésen alapulnak.

Patrice Evra három évig erősítette a Juventust, de korábban a Manchester United csapatában együtt futballozott Cristiano Ronaldóval, aki állítólag Torinóba tart. A francia játékos így kihasználta a lehetőséget, és üzent barátjának.


Profimedia, Press Association

– Nem beszéltem vele erről, de azt tanácsolom, hogy menjen a Juventusba, ha 2050-ig akar játszani. Hálás vagyok az olaszoknak, amiért a manchesteri éveim után befogadtak és továbbra is nyerni tudtam velük, a Juve mindig a szívemben marad. Szóval, Cristiano, hozd meg a helyes döntést! Ha a Juventusba mész, ott leszel a következő világbajnokságon. És nem kabalafiguraként, hanem főszereplőként – mondta West Ham 37 éves védője.

Egyes hírek szerint a Juventus már ezen a héten bemutathatja a világsztárt. A vételárról úgy tudni, hogy 100 millió euró (32,5 milliárd forint) körül van, azonban az olaszok nem ússzák meg ilyen „olcsón”, hiszen Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes 20 és 25 millió euró közötti összeget kap a Juventustól, mert januárban kiharcolta a Real Madridnál, hogy 1 milliárd euróról 100 millióra csökkentsék ügyfele kivásárlási összegét.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL EDITORIAL USE ONLY

Kapcsolódó Cikkek

  • Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    Az építőipar jelentősen hozzájárul a gazdasági növekedéshez

    A júliusban visszatért lendület ellenére a későbbiekben változékonyan alakulhat az építőipar teljesítménye, de a jelek szerint a harmadik negyedévben is az első félévihez hasonló, 1 százalékpont körüli mértékben járulhat hozzá a gazdaság (GDP) növekedéséhez – így értékelték az MTI-nek nyilatkozó elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken kiadott adatait.

  • Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Messi kritizálta a Barcát Neymar miatt

    Odaszúrt a Barcelona vezetőségének Lionel Messi. A Marca című spanyol lapnak adott interjújában annak a véleményének adott hangot, hogy a klub nem biztos, hogy mindent megtett Neymar szerződtetéséért.