2018. december 19., szerda
Viola

Sport

Evra: Menj a Juvébe, Cristiano!

Cristiano Ronaldo korábbi manchesteri csapattársa, Patrice Evra szerint az lenne a legjobb döntés, ha az ötszörös aranylabdás a Juventusba igazolna. Érvei azonban egy igen optimista becslésen alapulnak.

Patrice Evra három évig erősítette a Juventust, de korábban a Manchester United csapatában együtt futballozott Cristiano Ronaldóval, aki állítólag Torinóba tart. A francia játékos így kihasználta a lehetőséget, és üzent barátjának.


Profimedia, Press Association

– Nem beszéltem vele erről, de azt tanácsolom, hogy menjen a Juventusba, ha 2050-ig akar játszani. Hálás vagyok az olaszoknak, amiért a manchesteri éveim után befogadtak és továbbra is nyerni tudtam velük, a Juve mindig a szívemben marad. Szóval, Cristiano, hozd meg a helyes döntést! Ha a Juventusba mész, ott leszel a következő világbajnokságon. És nem kabalafiguraként, hanem főszereplőként – mondta West Ham 37 éves védője.

Egyes hírek szerint a Juventus már ezen a héten bemutathatja a világsztárt. A vételárról úgy tudni, hogy 100 millió euró (32,5 milliárd forint) körül van, azonban az olaszok nem ússzák meg ilyen „olcsón”, hiszen Ronaldo ügynöke, Jorge Mendes 20 és 25 millió euró közötti összeget kap a Juventustól, mert januárban kiharcolta a Real Madridnál, hogy 1 milliárd euróról 100 millióra csökkentsék ügyfele kivásárlási összegét.

EPA/FRIEDEMANN VOGEL EDITORIAL USE ONLY

Kapcsolódó Cikkek