EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,69 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Egyéb Eger

Ez a mi tengerpartunk!

Dübörög a nyári szezon Eger tengerpartján, a Tisza-tavon. Az egykor mesterségesen felduzzasztott tórendszer ma az ökoturisták, a környezettudatos vízi sportok barátainak és a stresszmentes, elérhető árú nyaralások kedvelőinek paradicsoma. A Lokál interjút készített Kücsön Gyulával, azzal az üzletemberrel, aki az utóbbi években talán a legtöbbet tett a Tisza-tó gyöngyszemének, Sarudnak a fejlesztéséért és szépítéséért. Az általa megálmodott Élmény Falu projekt létrehozása közben annyira megszerette a környéket, hogy ide is költözött és immár helybéliként szépíti, fejleszti Sarud épített és természeti környezetét.

Dübörög a nyári szezon Eger tengerpartján a Tisza tavon. Az egykor mesterségesen felduzzasztott tó rendszer ma az ökoturisták, a környezettudatos vízi sportok barátainak és a stresszmentes, elérhető árú nyaralások kedvelőinek paradicsoma. A Lokál interjút készített Kücsön Gyulával, azzal az üzletemberrel, aki az utóbbi években talán a legtöbbet tette a Tisza tó gyöngyszemének, Sarudnak a fejlesztéséért, szépítéséért. Az üzletember az általa megálmodott Élmény Falu projekt létrehozása közben annyira megszerette a környéket, hogy ide is költözött és immáron helybéliként szépíti, fejleszti Sarud épített és természeti környezetét.


Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.