EUR: 323,04 Ft
CHF: 286,90 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb Eger

Ez a mi tengerpartunk!

Dübörög a nyári szezon Eger tengerpartján, a Tisza-tavon. Az egykor mesterségesen felduzzasztott tórendszer ma az ökoturisták, a környezettudatos vízi sportok barátainak és a stresszmentes, elérhető árú nyaralások kedvelőinek paradicsoma. A Lokál interjút készített Kücsön Gyulával, azzal az üzletemberrel, aki az utóbbi években talán a legtöbbet tett a Tisza-tó gyöngyszemének, Sarudnak a fejlesztéséért és szépítéséért. Az általa megálmodott Élmény Falu projekt létrehozása közben annyira megszerette a környéket, hogy ide is költözött és immár helybéliként szépíti, fejleszti Sarud épített és természeti környezetét.

Dübörög a nyári szezon Eger tengerpartján a Tisza tavon. Az egykor mesterségesen felduzzasztott tó rendszer ma az ökoturisták, a környezettudatos vízi sportok barátainak és a stresszmentes, elérhető árú nyaralások kedvelőinek paradicsoma. A Lokál interjút készített Kücsön Gyulával, azzal az üzletemberrel, aki az utóbbi években talán a legtöbbet tette a Tisza tó gyöngyszemének, Sarudnak a fejlesztéséért, szépítéséért. Az üzletember az általa megálmodott Élmény Falu projekt létrehozása közben annyira megszerette a környéket, hogy ide is költözött és immáron helybéliként szépíti, fejleszti Sarud épített és természeti környezetét.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.