EUR: 323,47 Ft
CHF: 286,64 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Életmód

Ez a nyár gasztrotrendje

Mint ahogy a divatban, úgy a gasztronómiában is van aktuális divat.  Az idei nyári trend egészséges és izgalmas.

Illatos koktél – Profimedia, Alamy

Virágitalok


A bodza a nyári alkoholmentes koktélok és szörpök kedvenc alapanyaga. Ebben az évben kísérletezzünk bátran a levendulával, az akáccal, az orgonával, az ibolyával vagy akár a tökvirággal.

 

 

Kimchi – Profimedia, Alamy

A koreai a menő

A kínai, a thai és a japán kulináris különlegességek után idén a koreai konyha jellegzetes ételei az új kedvencek. A kimcshi a koreai konyhaművészet egyik legismertebb étele. Legfontosabb összetevői a kínai kel, a retek, a zöldhagyma és az uborka. A kimcshi erjesztéssel készül, több száz fajtája létezik.

 

 

Latte kakaóval

A selymes tejeskávé, az úgynevezett latte nemcsak kávéval, hanem nyers kakaóbabbal és matcha teával is nagy sikernek örvend, ráadásul az egyre tökéletesebb növényi tejekkel és fűszerekkel gazdagítva már a baristák is kezdenek rákapni a kávémentes, de frissítő, felpörgető, forró italokra.

Újragondolt selymes tejes – Profimedia, Panthermedia

Kapcsolódó Cikkek