EUR: 333,32 Ft
CHF: 304,53 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Egyéb Hódmezővásárhely

Ez volt idén a legállatibb tábor

A Barátaink az állatok elnevezésű gyermektábor résztvevői számára mindegy, hogy kiskutyáról vagy vízibolháról van szó, imádják őket. Az idén 30 kisgyerek vett részt a hódmezővásárhelyi Bessenyei Ferenc Művelődési Központ által szervezett egyhetes foglalkozáson, amelynek során egy tanyára is ellátogattak, az i-re a pontot pedig az állatkerti séta tette fel.

Minden évben nagyon népszerű a Barátaink az állatok elnevezésű tábor. Ebben az évben is sokan érdeklődtek iránta, de összesen 30 szerencsés mondhatta el magáról, hogy helyet is kapott a programban. Hétfőtől péntekig nagyon sokféleképpen ismerkedhettek meg a gyerekek az állatok világával.


A tanya és a vadvilág állatait is megcsodálták a gyerekek.

Az egy hét folyamán a gyerekek ellátogattak biciklivel egy tanyára is, ahol a ház körüli állatokkal ismerkedtek meg, de emellett többször voltak a strandon is, ahol szintén megmutatkozik, hogy a kicsik mekkora állatbarátok. Rendszeresen kimentik a vízből a különféle bogarakat, rovarokat, találgatják, pontosan milyen fajta élőlényről van szó.

Táborvezetők és táborlakók: Ráczné Kecskeméti Ágota, Szenti Kitti Lili, Vas Mariann és Sápi Gertrúd

Sápi Gertrúd és Szenti Kitti Lili nagy állatrajongók. A már majdnem kilencéves Trudi kedvence ugyan a nyuszi (hiszen neki is van otthon egy, akit Sophie-nak hívnak), de a pénteki vadasparki látogatás során a tigrist szerette volna látni leginkább, hiszen az meg anyukája kedvence. Trudi a tábor során nagyon élvezte, amikor a Népkertben plüssállatokat kellett felkutatniuk. Kitti a strandolást szerette legjobban, nagy örömére az interjút követően is éppen oda indultak. A nyolcéves kislány kedvenc állata a macska, otthon is várja egy Hamu nevű cica.


Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.