EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Szekszárd

Ezrek lepték el Fadd-Domborit

Július 6. és 9. között Fadd-Dombori adott otthont a Gyermek, Kölyök, Serdülő Kajak-Kenu Vidékbajnokságnak. Ezen a versenyen a szintén Fadd-Domboriban július végén megszervezendő Magyar Bajnokságra lehetett továbbjutni.

Szinte az ország összes kajak-kenu sportegyesülete képviseltette magát Fotó: Nagy Nándor

– A Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület 40 versenyzővel állt rajthoz, akik szinte mind kvalifikálták magukat a Magyar Bajnokságra – tájékoztatott Inger Nikoletta, a Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület edzője.


– Fadd-Dombori adott otthont a Magyar Kajak-Kenu Szövetség által szervezett Gyermek, Kölyök, Serdülő Kajak-Kenu Vidékbajnokságnak, amelyből tovább lehetett jutni a szintén Fadd-Domboriban megrendezésre kerülő Magyar Bajnokságra. A Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület több mint negyven sportolóval képviseltette magát a versenyen, és szinte kivétel nélkül feljutott mindenki a Magyar Bajnokságba. Azt gondolom, hogy minden számban igen jól teljesített a csapatunk. Tartottunk attól, hogy esetleg nagy szél vár a versenyzőkre, de szerencsére viszonylag jó időt fogtunk ki – részletezte Inger Nikoletta.

Hozzátette, a pálya abszolút alkalmas volt arra, hogy mindenki kihozza magából a maximumot. Örömét fejezte ki, hogy újra itt, Fadd-Domboriban ilyen nagy létszámú versenyen vehettek részt.

– A legfiatalabb kezdő sportolóink is már ügyesen versenyeztek. Most gőzerővel készülünk a következő megmérettetésünkre. Egy hetet edzőtáborozunk, szintén Fadd-Domboriban, egyszóval nagyon jó helyzetben vagyunk, hogy a saját edzőtáborunknak a helyén versenyezhetünk majd – zárta mondandóját az edző.

A megmérettetésre egyébként több mint 60 klub versenyzője érkezett, és 2600 versenyző szállt vízre, szinte az ország összes kajak-kenu sportegyesülete képviseltette magát.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.