2018. szeptember 26., szerda
Jusztina

Belföld

Feladta magát a késelő, a társát még keresik

Pénteken feladta magát I. Krisztián, aki a rendőrség szerint csütörtökön némi szóváltás után megkéselt egy férfit az Örs vezér terén, a 62A jelzésű villamoson.

A 33 éves gyanúsított a gyanú szerint combon szúrta a sértettet, majd barátjával együtt elmenekült a helyszínről, az országos körözés hatására azonban inkább bement a kőbányai rendőrkapitányságra. A nyomozók a férfit  önbíráskodás gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették, várhatóan előzetes letartóztatásba kerül.
A kapitányság ugyanakkor továbbra is keresi a férfi ismerősét, aki jelen volt a támadás idején: a 30 éves Mártha Krisztián körülbelül 170 centiméter magas, rövid hajú, a támadás idején világos pólót, rövidnadrágot és sötét cipőt viselt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Szijjártó: Ha Ukrajna kiutasítja a beregszászi konzult, Magyarország is konzult utasít ki

  Amennyiben az ukrán kormány úgy dönt, hogy kiutasítja a beregszászi magyar konzult, Magyarország is haladéktalanul kiutasít egy Magyarország területén dolgozó ukrán konzult – jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán New Yorkban, az ENSZ-közgyűlés csúcsszintű ülésszakának helyszínén az ukrán kollégájával, Pavlo Klimkinnel való kétoldalú találkozója kapcsán.

 • Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  Idén 4,4 százalékkal bővülhet a GDP

  A Pénzügykutató Zrt. munkatársai szerint az idén, a kedvező külső konjunktúra mellett, az erőteljes belső ösztönzők hatására a válság utáni időszakot nézve rekordmértékű növekedést érhet el a magyar gazdaság, a GDP 4,4 százalékkal bővülhet – mondta Várhegyi Éva, a cég tudományos tanácsadója szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

 • Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  Hétszáz féle felesleges ügyintézés szűnhet meg

  A kormányablakoknál intézhető 2500 féle ügyből eddig hétszáz olyan ügytípust találtunk, amelyek feleslegesnek tűnnek – jelentette ki a közszolgálatért felelős államtitkár a felújított járási hivatal átadásán szerdán Oroszlányban…

 • Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indul kampány

  Az iskolai erőszak visszaszorítására indít kampányt a Cartoon Network a Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvánnyal és az Osztályfőnökök Országos Szakmai Egyesületével (OFOE) összefogva – közölte a csatornát tulajdonló Turner cég közép-kelet-európai marketing- és pr-menedzsere szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.