EUR: 323,42 Ft
CHF: 287,97 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Egyéb Érd

Felavatták a rendőrkapitányság új épületét

Mint korábban megírtuk: az Érdi Rendőrkapitányság épületének műszaki állapota annyira leromlott, hogy alkalmatlanná vált az állomány kulturált elhelyezésére. Ezért megbízást adtak a Keletterv Kft.-nek új rendőrkapitányság tervezésére.

A létesítmény tervei elkészültek, a múlt héten – a tervezetthez képest kis késéssel – pedig lehetőség nyílt a rendőrkapitányság új épületének felszentelésére Hajdú Ferenc katolikus plébános és Erdélyi Takács István református lelkész közreműködésével. Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes az átadóünnepségen egyebek mellett hangsúlyozta: a következő évi költségvetésben nagyobb összeget szánnak a közbiztonságra, többletforrásokhoz jut a rendőrség, illetve a határvédelem, és a személyi juttatások, valamint az illetményemelés fedezete is rendelkezésre fog állni.


Az új kapitányság kulcsát Tolnai Ildikó alezredes, az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője vette át Kontrát Károly államtitkártól

A személyi állomány a korábbinál lényegesen kulturáltabb körülmények között dolgozhat Fotók: erdmost.hu

Az új kapitányság kulcsát Tolnai Ildikó alezredes, az Érdi Rendőrkapitányság megbízott vezetője vette át Kontrát Károlytól és vezette körbe a vendégeket a régi épület előtti új létesítményben.

Mint a látogatók is meggyőződhettek róla: a korábbinál lényegesen kulturáltabb körülmények közé kerültek az itt dolgozó munkatársak, mivel az új épület az eddiginél sokkal tágasabb; alagsorból, földszintből és két emeletből áll – az alagsor 500, az emeletek 700-700 négyzetméter területűek. A munkatársak, illetve az ügyfelek számára pedig külön parkolót is kialakítottak.

Kapcsolódó Cikkek