EUR: 323,11 Ft
CHF: 286,37 Ft
2018. december 09., vasárnap
Natália

Egyéb Nyíregyháza

Felújították a 4-es főutat

Felújították a 4-es főút Nyíregyháza és a 403-as főút csomópontja közötti mintegy 4,5 kilométeres szakaszát – közölte a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Közleményük szerint a beruházásra költségvetési forrásból biztosított nettó 231 millió forintból a Nyíregyháza és Nyírpazony, Nyírpazony és Nyírtura, valamint Nyírturától a 403-as főút csomópontjáig tartó útszakaszokon végeztek a kivitelezők teljes körű rekonstrukciós munkákat.


Már megindult a forgalom a 4-es főúton

A beruházáshoz kapcsolódó projektzáró eseményen részt vett Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Seszták Miklós kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Csapó László, a Magyar Közút megyei igazgatója – olvasható a közleményben. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 163 kilométernyi fő- és mellékút teljes körű felújítását végezheti el hazai, központi költségvetési, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrása segítségével. A közel 12,3 milliárd forint értékű megyei programnak köszönhetően 49 útszakaszon valósulhat meg felújítás, ami a teljes megyei közúthálózat nyolc százalékát érinti.

Kapcsolódó Cikkek