EUR: 323,71 Ft
CHF: 287,60 Ft
2018. szeptember 19., szerda
Vilhelmina

Egyéb Nyíregyháza

Felújították a 4-es főutat

Felújították a 4-es főút Nyíregyháza és a 403-as főút csomópontja közötti mintegy 4,5 kilométeres szakaszát – közölte a beruházó Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Közleményük szerint a beruházásra költségvetési forrásból biztosított nettó 231 millió forintból a Nyíregyháza és Nyírpazony, Nyírpazony és Nyírtura, valamint Nyírturától a 403-as főút csomópontjáig tartó útszakaszokon végeztek a kivitelezők teljes körű rekonstrukciós munkákat.


Már megindult a forgalom a 4-es főúton

A beruházáshoz kapcsolódó projektzáró eseményen részt vett Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere, Seszták Miklós kormánybiztos, országgyűlési képviselő és Csapó László, a Magyar Közút megyei igazgatója – olvasható a közleményben. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. idén Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 163 kilométernyi fő- és mellékút teljes körű felújítását végezheti el hazai, központi költségvetési, valamint a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program forrása segítségével. A közel 12,3 milliárd forint értékű megyei programnak köszönhetően 49 útszakaszon valósulhat meg felújítás, ami a teljes megyei közúthálózat nyolc százalékát érinti.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.