EUR: 315,73 Ft
CHF: 280,94 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb Győr

Fenyő megtáncoltatta a várost

Miki és a Jampi Angyalok a színpadon
Fotó: O. Jakócs Péter

A Nyáresti Koncertek sorozatában a hétvégén Fenyő Miklós adott fergeteges rock and roll partyt a Dunakapu téren. S bár az időjárás miatt egy napot csúszott a buli, a tömeg hangulatára és lelkesedésére így sem lehetett panasz. A hazai rock and roll koronázatlan királya megmutatta, miért is imádja a közönség már 51 éve. Felejthetetlen slágerek, legendás dalok és Miklós imádni való személyisége: ez mind itt volt Győrben, s az emlékek itt is maradnak!

Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.