EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 15., szombat
Valér

Extra

Fiatal pasijával előzi meg a ráncokat Heidi Klum

A 45 éves Heidi Klum és a nála 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitz – a Tokio Hotel együttes egykori tagja – nemrég nyíltan vállalták kapcsolatukat. Az exszupermodell pedig most mesélt először a köztük lévő korkülönbségről. Mint mondta, emiatt nem aggódik, attól csupán a ráncai szaporodnának. – Az utóbbi időben sokkal többen emlékeztetnek a koromra, mint amennyit én gondolnék rá. A barátom jóval fiatalabb, mint én. (…) Engem azonban ez nem foglalkoztat, a lényeg, hogy boldog legyél, és ne törődj mások véleményével, mert a sok aggodalomtól ráncos leszel – mondta Klum.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.

 • Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Karácsonyi dalok egyedi misztikus GREGORIAN stílusban

  Az advent tökéletes periódus arra, hogy egy kicsit elcsendesedjünk, megálljunk, pihenjünk, feltöltődjünk, önmagunkkal, családunkkal, barátainkkal hangolódjunk békességben az év legszebb ünnepére, a Karácsonyra!