2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Extra

Fiatal pasijával előzi meg a ráncokat Heidi Klum

A 45 éves Heidi Klum és a nála 17 évvel fiatalabb Tom Kaulitz – a Tokio Hotel együttes egykori tagja – nemrég nyíltan vállalták kapcsolatukat. Az exszupermodell pedig most mesélt először a köztük lévő korkülönbségről. Mint mondta, emiatt nem aggódik, attól csupán a ráncai szaporodnának. – Az utóbbi időben sokkal többen emlékeztetnek a koromra, mint amennyit én gondolnék rá. A barátom jóval fiatalabb, mint én. (…) Engem azonban ez nem foglalkoztat, a lényeg, hogy boldog legyél, és ne törődj mások véleményével, mert a sok aggodalomtól ráncos leszel – mondta Klum.

Profimedia, Splash

Kapcsolódó Cikkek

 • Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Christine, a bombázó anyuka – Fotók!

  Irigylésre méltó alakja van Christine McGuinnessnek, az angol humorista Paddy McGuinness feleségének. Szinte hihetetlen, de a celeb anyukának már három gyermeke van: négy évvel ezelőtt ikreket szült, tavaly pedig még egy baba érkezett a családba.

 • Elütötte rajongóját Kutcher

  Elütötte rajongóját Kutcher

  Ashton Kutcher fekete Teslájával ütközött a rollerjával közlekedő Leo Marenghivel, aki éppen az egyik sarkon fordult ki.

 • Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Exe szeretné visszakapni Demi Lovatót

  Demi Lovatot drogtúladagolása óta egy rehbailitációs központban kezelik, ahol a családján is barátain kívűl exe, Wilmer Valderrama is rendszeresen látogatja.