EUR: 321,93 Ft
CHF: 285,04 Ft
2018. december 18., kedd
Auguszta

Extra

Fiatal pasijuktól szépülnek a sztárok

Szexik, magabiztosak és sikeresek – összeállításunkban olyan híres párokat mutatunk be, ahol a hölgyek jóval idősebbek, mint zsenge szerelmük, ők mégis fittyet hánynak a prűd megjegyzésekre.

Heidi Klum és Tom Kaulitz: 17 év korkülönbség
A 45 éves szupermodell és fiatal párja néhány hónapja vállalták fel kapcsolatukat a nyilvánosság előtt. Heidi azt mondta, hogy nem foglalkozik a fintorgókkal, ha adna a véleményükre, csupán jobban ráncosodna.


Heidi Klum /Fotó: Profimedia, Balawa Pics

/Fotó: Profimedia, Splash

 

Pamela Anderson és Adil Rami: 19 év korkülönbség
Az 51 éves Pamela néhány hónapja mesélt arról, hogy fiatal szerelme, a 32 éves Adil segítette át a menopauza nehéz időszakán. „Ő nem beszél túl jól angolul, én nem tudok jól franciául, így marad nekünk a testbeszéd” – kacsintott a színésznő, akinek állítólag Rami nemrég megkérte a kezét.

Pamela Anderson /Fotó: Profimedia, Bestimages

Adil Rami és Pamela Anderson /Fotó: Profimedia, Splash

 

Robin Wright és Clément Giraudet: 15 év korkülönbség
Robin és Clément másfél éve vannak együtt, márciusban már azt rebesgették, hogy a pár össze is házasodott, mert hasonló gyűrűt viseltek. Néhány nappal ezelőtt Caprin, a tengerparton látták a gerlepárt. Robinnak 52 évesen nem Clément az első fiatalabb férfi az életében, korábban a 14 évvel fiatalabb Ben Foster jegyese volt.


Robin Wright /Fotó: Profimedia, Splash

Robin Wright és párja /Fotó: Profimedia, Abaca

Robin Wright és Clément Giraudet /Fotó: Profimedia, Bestimages

 

Kris Jenner és Corey Gamble: 25 év korkülönbség
Kim Kardashian édesanyja sem aprózza el, a 62 éves Kris Jenner a nála 25 évvel fiatalabb Corey Gamble-lel jár. A férfi és Kris kapcsolatát a testiségen túl állítólag a pénz motiválja.

Kris Jenner /Fotó: Profimedia, Landmark

/Fotó: Profimedia, INSTAR Images

 

Kapcsolódó Cikkek