EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Belföld

Fidelitas: A józsefvárosi fiatalok szavazzanak Sára Botondra!

A Fidelitas arra kéri a józsefvárosi fiatalokat, hogy a vasárnapi időközi választáson szavazzanak a Fidesz-KDNP polgámester-jelöltjére, Sára Botondra, mert az ő megválasztása a garancia a nyolcadik kerületben elért eddigi eredmények megvédésére – mondta Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján.

A politikus a II. János Pál pápa téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, óriási tétje van a vasárnapi időközi választásoknak: a józsefvárosiak dönthetnek arról, hogy továbbhaladnak a fejlődés útján, vagy visszafordulnak.


Ha a józsefvárosiak most rosszul döntenek, minden eddigi eredményt kockáztatnak, mert az ellenzék és a “bukott SZDSZ álcivil jelöltje” alkalmatlan arra, hogy a megvédje a józsefvárosiak érdekeit – tette hozzá.

Baczkó Norbert szerint a nyolcadik kerület hosszú éveken keresztül leromlott közterületeiről, szörnyű állapotban lévő épületeiről és rossz közbiztonságáról volt híres. Ide vezetett az ellenzéki ámokfutás, ami majdnem tönkretette a kerületet – jegyezte meg.

Értékelése szerint mára Józsefváros a fiatalok kerülete lett, egy olyan városrész, ahol jó fiatalként élni, lakni, egy pezsgő egyetemváros 13 egyetemmel, általános- és középiskolákkal, kiváló gimnáziumokkal. “A drogosokat pátyolgató civil szervezetek” eltűntek és érezhetően javult a közbiztonság – folytatta.

Hangsúlyozta: Sára Botond jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a garancia az eredmények megvédésére, ezért arra kért minden józsefvárosi fiatalt, hogy szavazzon rá.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  Fidesz: A DK folytatja a nyomásgyakorlást

  A Fidesz szerint a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus koalíció (DK) a bevándorláspárti politika magyar élharcosaként a magyar parlamentben is folytatja a nyomásgyakorlást.

 • Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy férfit Siófokon

  Vonat gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárt toló férfit péntek délután Siófokon, egy vasúti átjárónál – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

 • Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  Szijjártó: Magyarország bajor barátainak is köszönheti sikerét

  A magyarok nagyon sokat dolgoztak és imádkoztak, hogy hazájuk ismét sikeres és büszke ország legyen, és küzdelmeiket nem tudták volna sikeresen megvívni, ha nincsenek barátaik, és nincsenek bajor barátaik – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Münchenben a magyar főkonzulátus új épületének avató ünnepségén.