EUR: 332,47 Ft
CHF: 303,24 Ft
2019. szeptember 19., csütörtök
Vilhelmina

Belföld

Fidelitas: A józsefvárosi fiatalok szavazzanak Sára Botondra!

A Fidelitas arra kéri a józsefvárosi fiatalokat, hogy a vasárnapi időközi választáson szavazzanak a Fidesz-KDNP polgámester-jelöltjére, Sára Botondra, mert az ő megválasztása a garancia a nyolcadik kerületben elért eddigi eredmények megvédésére – mondta Baczkó Norbert, a Fidelitas kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján.

A politikus a II. János Pál pápa téren tartott sajtótájékoztatón azt mondta, óriási tétje van a vasárnapi időközi választásoknak: a józsefvárosiak dönthetnek arról, hogy továbbhaladnak a fejlődés útján, vagy visszafordulnak.


Ha a józsefvárosiak most rosszul döntenek, minden eddigi eredményt kockáztatnak, mert az ellenzék és a “bukott SZDSZ álcivil jelöltje” alkalmatlan arra, hogy a megvédje a józsefvárosiak érdekeit – tette hozzá.

Baczkó Norbert szerint a nyolcadik kerület hosszú éveken keresztül leromlott közterületeiről, szörnyű állapotban lévő épületeiről és rossz közbiztonságáról volt híres. Ide vezetett az ellenzéki ámokfutás, ami majdnem tönkretette a kerületet – jegyezte meg.

Értékelése szerint mára Józsefváros a fiatalok kerülete lett, egy olyan városrész, ahol jó fiatalként élni, lakni, egy pezsgő egyetemváros 13 egyetemmel, általános- és középiskolákkal, kiváló gimnáziumokkal. “A drogosokat pátyolgató civil szervezetek” eltűntek és érezhetően javult a közbiztonság – folytatta.

Hangsúlyozta: Sára Botond jelenlegi alpolgármester, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje a garancia az eredmények megvédésére, ezért arra kért minden józsefvárosi fiatalt, hogy szavazzon rá.

 

Kapcsolódó Cikkek