EUR: 323,25 Ft
CHF: 287,41 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Fidesz: A Jobbik a forintosítást sem szavazta meg

Az a Jobbik beszél, amely Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnökkel és a szocialistákkal együtt nem szavazta meg a devizahitelek forintosítását sem – reagált a Fidesz-frakció keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében Z. Kárpát Dánielnek, a Jobbik alelnökének a nap folyamán tartott sajtótájékoztatójára.

A jobbikos politikus azt mondta, minden magyar ember érdekét súlyosan sérti, ha a gyenge forint kezeletlenül, a jelenlegi szinten marad vagy ha még tovább romlik. Z. Kárpát Dániel bírálta a pénzügyi kormányzatot és a Magyar Nemzeti Bankot is, amiért szerinte nem teszik meg a szükséges lépéseket a helyzet rendezéséhez.


A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciójának közleményében az áll: ha a Jobbikon és a többi ellenzéki párton múlt volna, jelenleg is több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak. “A kormány intézkedéseinek köszönhetően a magyar családok ma védettek a devizaspekulációval szemben” – tették hozzá.

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.

 • A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar kultúra kiegészíti egymást

  A roma és a magyar nép kultúrája kölcsönösen hatott egymásra, illetve a két népben közös a hit, a hagyományok tisztelete és a család szeretete – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere a Roma Koordinációs Tanács hétfői budapesti ülésén.

 • Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, az illegális bevándorlás legalizálása

  Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, az illegális bevándorlás legalizálása

  A szálak összeérnek, ma már világosan látszik, hogy Brüsszel és az ENSZ akarata ugyanaz, ami ugyanis jelenleg az ENSZ-ben és Brüsszelben zajlik, az az illegális bevándorlás legalizálása – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben magyar újságíróknak nyilatkozva.