2018. augusztus 19., vasárnap
Huba

Belföld I.kerület

Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

Mint írta, az ellenzéki képviselőknek valójában az a bajuk, hogy “az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát”, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.


“Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát” – vélekedett a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki tisztét is betöltő Halász János.

Az LMP frakcióvezetőjére utalva azt írta: “Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll”, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott.


A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyében egy kémet küldött az Európai Parlamentbe – tette hozzá Halász János.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    Potápi: A kormánynak minden magyar fontos, éljen bárhol a világon

    A magyar kormány számára minden magyar fontos, éljen akár Magyarországon, akár a Kárpát-medencében vagy a diaszpórában – jelentette ki a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban megrendezett Magyarok Országos Gyűlésén vasárnap.

  • A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A jövő hét végére mérséklődik a meleg

    A következő napokban is sok lesz a napsütés, többfelé 35 fokos meleg valószínű. A hét második felében várható egyre többfelé zápor, zivatar, vasárnap néhol már csak 22 fokig melegszik a levegő – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-nek.