EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld I.kerület

Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

Mint írta, az ellenzéki képviselőknek valójában az a bajuk, hogy “az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát”, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.


“Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát” – vélekedett a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki tisztét is betöltő Halász János.

Az LMP frakcióvezetőjére utalva azt írta: “Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll”, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott.


A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyében egy kémet küldött az Európai Parlamentbe – tette hozzá Halász János.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.