EUR: 322,60 Ft
CHF: 282,75 Ft
2018. október 24., szerda
Salamon

Belföld I.kerület

Fidesz: Az ellenzék megint Sorost védi

A Fidesz-frakció szóvivője szerint “az ellenzék megint Soros Györgyöt védi”. Halász János az MTI-hez szerda délután eljuttatott közleményében a nemzetbiztonsági bizottság ülése kapcsán elhangzott ellenzéki nyilatkozatokra reagált.

Mint írta, az ellenzéki képviselőknek valójában az a bajuk, hogy “az oknyomozó cikkek lebuktatták Soros György hálózatát”, amely támogatja a bevándorlást és ezzel aláássa Magyarország biztonságát.


“Azok akarnak nemzetbiztonsági kockázatról prédikálni, akik maguk veszélyeztetik Magyarország biztonságát” – vélekedett a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki tisztét is betöltő Halász János.

Az LMP frakcióvezetőjére utalva azt írta: “Szél Bernadett maga is Soros zsoldjában áll”, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságába egy olyan afgán szakértőt akart beültetni, aki a nemzetbiztonsági átvilágításon megbukott.


A szocialisták kormányzásuk alatt orosz kémeket ültettek be a magyar titkosszolgálatba, a Jobbik pedig Kovács Béla személyében egy kémet küldött az Európai Parlamentbe – tette hozzá Halász János.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Nemzetbiztonsági kockázatot jelent az LMP-s

    Azzal, hogy megpróbálta hírbe hozni a miniszterelnököt, Demeter Márta a honvédelmi bizottság alelnöke bizalmas adatokat hozott nyilvánosságra, ezért Németh Szilárd honvédelmi államtitkár felszólította az LMP-t: hívja vissza képviselőjét a bizottságból.

  • Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Orbán: Európa erejét a nemzetállamok adják

    Európa nagyságát, erejét és dicsőségét az egymással egyszerre versenyző és együttműködő nemzetállamok adták – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Terror Háza Múzeumnál mondott beszédében az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján.