EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Fidesz: Győri Péter ismét hazudik

A Fidesz józsefvárosi szervezete szerint Győri Péter ismét hazudik, amikor azt állítja, hogy Sára Botond tömeges kilakoltatásra készül.

A nagyobbik kormánypárt szerda délután az MTI-hez eljuttatott közleményben reagált a civilek mellett az MSZP, a DK, az LMP, a Momentum, a Párbeszéd és a Liberálisok által támogatott Győri Péter szavaira, aki korábban azt mondta: a józsefvárosi önkormányzat visszatartja a kilakoltatásokat, de a vasárnapi időközi választás után, ha Sára Botond alpolgármester, a Fidesz-KDNP jelöltje győz, kilakoltatási hullám kezdődik.


A józsefvárosi Fidesz közleményében azt írja: “az SZDSZ-es politikus kampánya során már nem először próbálja félrevezetni a józsefvárosiakat, most is ezt teszi”. Ehelyett úgy vélik, Győri Péternek inkább arról kellene beszélnie: miért akarja visszahozni “a drogosokat vonzó programokat, és miért akar hajléktalanközpontot csinálni Józsefvárosból”.

A Fidesz szerint Győri Péter “a baloldali kis pártok lekötelezettje, aki támogatja az illegális bevándorlást”. A józsefvárosi polgárok azonban már többször kifejezték, hogy nem kérnek ebből – teszik hozzá.

“Józsefváros kormánypárti vezetése továbbra is a rend, a biztonság és fejlődés pártján áll, ezért dolgozik nap, mint nap” – szögezi le a Fidesz, felszólítva “a liberális Győrit, hogy fejezze be a hazudozást és próbálja meg magát inkább hasznossá tenni”.

Józsefvárosban vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, mert Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselővé választása után – összeférhetetlenség miatt – április 17-i hatállyal lemondott a tisztségről.

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.