2019. január 23., szerda
Rajmund, Zelma

Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferencék változatlanul bevándorláspártiak

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök pártja változatlanul bevándorláspárti, és ezt újra és újra be is bizonyítja.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének keddi sajtótájékoztatójára reagált. Arató Gergely azt mondta, a menekültválság véget ért, ezért a kormánynak az ország valódi problémáival, az egészségüggyel, az oktatással és a lakhatási helyzettel kellene foglalkoznia.


A Fidesz-frakció azt írta: csak azok tagadják a migrációt, s csak azok sürgetik a migráció elleni védelem feladását, akik bevándorlókkal akarják elárasztani Európát és bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot is. Ha Gyurcsányon és a baloldalon múlt volna, már Magyarország is tele lenne migránsokkal – tették hozzá.

A közlemény szerint az Európát sújtó migráció folyamatos, Afrikából és a Közel-Keletről újabbnál újabb migránshullám indul el, a Balkánon pedig kritikus a helyzet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz bérlakást adnak hajléktalanoknak

  Húsz józsefvárosi, fővárosi tulajdonú bérlakást hoznak lakható állapotba, hogy azokba hajléktalan emberek költözhessenek egy európai uniós és állami támogatású program révén.

 • Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Tovább nő az influenza megbetegedések száma

  Intenzíven terjed az influenza: az év harmadik hetében – január 14. és 20. között – kétszer annyi, 38 200 beteg fordult orvoshoz panaszával, mint egy héttel korábban – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) szerdán közzétett heti jelentéséből.

 • A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem a gyermekes családok mellé állt

  A baloldal soha nem állt a magyar családok mellé; Gyurcsány és a szocialisták kormányzásuk alatt mindig csak elvettek a gyermekesektől – jelentette ki Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője szerdán Komáromban.