2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferencék változatlanul bevándorláspártiak

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök pártja változatlanul bevándorláspárti, és ezt újra és újra be is bizonyítja.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének keddi sajtótájékoztatójára reagált. Arató Gergely azt mondta, a menekültválság véget ért, ezért a kormánynak az ország valódi problémáival, az egészségüggyel, az oktatással és a lakhatási helyzettel kellene foglalkoznia.


A Fidesz-frakció azt írta: csak azok tagadják a migrációt, s csak azok sürgetik a migráció elleni védelem feladását, akik bevándorlókkal akarják elárasztani Európát és bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot is. Ha Gyurcsányon és a baloldalon múlt volna, már Magyarország is tele lenne migránsokkal – tették hozzá.

A közlemény szerint az Európát sújtó migráció folyamatos, Afrikából és a Közel-Keletről újabbnál újabb migránshullám indul el, a Balkánon pedig kritikus a helyzet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.