EUR: 323,79 Ft
CHF: 284,91 Ft
2018. augusztus 21., kedd
Sámuel, Hajna

Belföld

Fidesz: Gyurcsány Ferencék változatlanul bevándorláspártiak

A Fidesz-frakció szerint Gyurcsány Ferenc DK-elnök pártja változatlanul bevándorláspárti, és ezt újra és újra be is bizonyítja.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettesének keddi sajtótájékoztatójára reagált. Arató Gergely azt mondta, a menekültválság véget ért, ezért a kormánynak az ország valódi problémáival, az egészségüggyel, az oktatással és a lakhatási helyzettel kellene foglalkoznia.


A Fidesz-frakció azt írta: csak azok tagadják a migrációt, s csak azok sürgetik a migráció elleni védelem feladását, akik bevándorlókkal akarják elárasztani Európát és bevándorlóországgá akarják tenni Magyarországot is. Ha Gyurcsányon és a baloldalon múlt volna, már Magyarország is tele lenne migránsokkal – tették hozzá.

A közlemény szerint az Európát sújtó migráció folyamatos, Afrikából és a Közel-Keletről újabbnál újabb migránshullám indul el, a Balkánon pedig kritikus a helyzet.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Jó és működőképes modell az állami iskolafenntartás

    Jó és működőképes modell az állami iskolafenntartás

    Az elmúlt időszak tapasztalatai szerint jó, működőképes a négyszintű – az intézményekből, a tankerületi központokból, a Klebelsberg Központból és a minisztériumból álló – állami intézményfenntartói modell az oktatás területén – mondta az oktatásért felelős államtitkár a II.

  • Szél Bernadett lemondott

    Szél Bernadett lemondott

    Szél Bernadett lemondott a Lehet Más a Politikában (LMP) betöltött összes vezetői pozíciójáról, konkrétan a társelnöki posztjáról és szeptember 15-i hatállyal a frakcióvezetőségről is – írja a 888.