EUR: 323,96 Ft
CHF: 287,63 Ft
2018. szeptember 24., hétfő
Gellért, Mercédesz

Belföld

Több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak, ha a szocialistákon múlt volna

A Fidesz szerint ha a szocialistákon és a többi ellenzéki párton múlt volna, most is több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő szavaira reagált, aki felszólította a kormányt: “hagyja abba azt a csúnya játékot, amit a forint euróárfolyamával tett” az elmúlt években.


Közleményében Hidvéghi Balázs elképesztő nevezte, hogy azok beszélnek a forintról, akik “kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat”, majd a forintosítást sem szavazták meg.

Hangsúlyozta: a kormány intézkedéseinek köszönhetően a magyar családok ma védettek a devizaspekulációval szemben, azért is, mert forintosították a devizahiteleket.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    A családokról szól az őszi nemzeti konzultáció

    Októberben indul az újabb nemzeti konzultáció – közölte Beneda Attila, az Emberi Erőforrások Minisztériumának családpolitikáért felelős helyettes államtitkára pénteken az M1 aktuális csatornán.

  • Az igazi csata most kezdődik

    Az igazi csata most kezdődik

    Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint az uniós állam- és kormányfők salzburgi informális csúcstalálkozóján az országok többsége elutasította az Európai Unió határ- és partvédelmi ügynöksége szerepének növeléséről szóló új javaslatot, amely a határőrizet részleges jogát venné el.