EUR: 329,95 Ft
CHF: 299,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak, ha a szocialistákon múlt volna

A Fidesz szerint ha a szocialistákon és a többi ellenzéki párton múlt volna, most is több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő szavaira reagált, aki felszólította a kormányt: “hagyja abba azt a csúnya játékot, amit a forint euróárfolyamával tett” az elmúlt években.


Közleményében Hidvéghi Balázs elképesztő nevezte, hogy azok beszélnek a forintról, akik “kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat”, majd a forintosítást sem szavazták meg.

Hangsúlyozta: a kormány intézkedéseinek köszönhetően a magyar családok ma védettek a devizaspekulációval szemben, azért is, mert forintosították a devizahiteleket.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Orbán Viktor: A haza nem lehet ellenzékben

    Hétfőn megkezdődött az Országgyűlés őszi ülésszaka. A kormányfő értékelő beszédet tartott, melyben beszámolt arról, hogy a kormány minden polgármesterrel együttműködik, valamitn szóba kerültek a környezetvédelem fontosabb kérdései is.

  • További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    További melegrekordok dőltek meg hétfőn

    A hajnali után további melegrekordok dőltek meg hétfőn. Az új országos napi rekord 28 Celsius-fok lett – tájékoztatta az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa az MTI-t.