EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Belföld

Több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak, ha a szocialistákon múlt volna

A Fidesz szerint ha a szocialistákon és a többi ellenzéki párton múlt volna, most is több mint egymillió család lenne kitéve a devizaspekulációnak.

Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő szavaira reagált, aki felszólította a kormányt: “hagyja abba azt a csúnya játékot, amit a forint euróárfolyamával tett” az elmúlt években.


Közleményében Hidvéghi Balázs elképesztő nevezte, hogy azok beszélnek a forintról, akik “kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a magyar családokat”, majd a forintosítást sem szavazták meg.

Hangsúlyozta: a kormány intézkedéseinek köszönhetően a magyar családok ma védettek a devizaspekulációval szemben, azért is, mert forintosították a devizahiteleket.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Nagy Viktor: A lelkiismeret nem a lúzereké

  Épp a Legyetek jók, ha tudtok próbáján értük utol Nagy Viktort, az Újszínházban színpadra állított Bizánc rendezőjét. A darab kapcsán beszélgettünk lelkiismeretről, bátorságról és lúzerségről és arról, hogy miért aktuális ma is Konstantin császár története, és az miért mutat túl napjaink muszlim-kérdésén.

 • Sportos Télapók

  Sportos Télapók

  Télapónak öltözött futók lepték el hétvégén Budapestet, ahol a tizenötödik alkalommal rendezték meg a jótékonysági Mikulás Kocogás versenyt.

 • Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  Maul Pincészet – D’Art Maul 2016 Magnum

  A pince tulajdonosa ezt a bort azoknak ajánlja, akik művészi módon húzzák ki a dugót a palackból, úgy kínálják , mint ajándékot az érzékeknek és elegáns mozdulattal forgatják a poharat.

 • Tovább nő a családok támogatása

  Tovább nő a családok támogatása

  Jövőre minden eddiginél több forrást fordít a kormány a családokra, és további jelentős lépések várhatók, amennyiben a magyar emberek a nemzeti konzultáción megerősítik a kormány elképzeléseit.