EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Miskolc

Figyelemfelhívó táblák a biztonságos közlekedésért

A városi közlekedési vállalat  a személygépjármű okozta villamosbalesetek megelőzése érdekében indított akciót azzal a céllal, hogy felhívja az autósok figyelmét: alaposan tájékozódjanak, mielőtt a villamospályát keresztező átkelőhelyeket igénybe veszik.

Az akció keretében a  Katalin köznél, az Aba utcánál és a Testvériség útjánál a villamospálya mellé figyelemfelhívó plakátok kerültek ki. A tábla foszforeszkálása sötétedés után is felhívja majd a figyelmet, így az üzenet mindenkor eljut az autósokhoz. A három legkritikusabb kereszteződésbe  (Andrássy u.–Testvériség u., Győri kapu–Kőporos u., illetve a Bajcsy-Zs. u.–Katalin u.) a tervek szerint forgalombiztonsági eszközök is kikerülnek.

Ezekkel a táblákkal találkozhatnak az autósok a veszélyesebb kereszteződésekben – fotó: MVK Zrt. / Facebook

Kapcsolódó Cikkek

  • Jól halad a sétány építése

    Jól halad a sétány építése

    Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

  • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

    Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.