EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Békéscsaba

Fogatlovak versenyeztek

Nemzetközi megmérettetésekre is jó felkészülési lehetőség volt a Nemzeti Fogathajtó Verseny, amelyet a közelmúltban rendeztek Mezőhegyesen. 12 kategóriában összesen 51 fogat állt rajthoz. A verseny mind a négy napja tartogatott izgalmakat, de talán érdemes kiemelni, hogy az 5, 6 és 7 éves lovak számára a szeptember 5. és 9. közötti mezőhegyesi IV. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságának minősítő fordulója is volt egyben. A visszajelzések szerint pedig mind a 14 fogatló, mind a hajtók és a szervezők számára lehetőséget adott ez a hétvége a szintfelmérésre, hiszen már csak néhány hét van hátra a világbajnokságig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.