EUR: 322,07 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Békéscsaba

Fogatlovak versenyeztek

Nemzetközi megmérettetésekre is jó felkészülési lehetőség volt a Nemzeti Fogathajtó Verseny, amelyet a közelmúltban rendeztek Mezőhegyesen. 12 kategóriában összesen 51 fogat állt rajthoz. A verseny mind a négy napja tartogatott izgalmakat, de talán érdemes kiemelni, hogy az 5, 6 és 7 éves lovak számára a szeptember 5. és 9. közötti mezőhegyesi IV. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságának minősítő fordulója is volt egyben. A visszajelzések szerint pedig mind a 14 fogatló, mind a hajtók és a szervezők számára lehetőséget adott ez a hétvége a szintfelmérésre, hiszen már csak néhány hét van hátra a világbajnokságig.

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.