EUR: 333,42 Ft
CHF: 303,57 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Egyéb Békéscsaba

Fogatlovak versenyeztek

Nemzetközi megmérettetésekre is jó felkészülési lehetőség volt a Nemzeti Fogathajtó Verseny, amelyet a közelmúltban rendeztek Mezőhegyesen. 12 kategóriában összesen 51 fogat állt rajthoz. A verseny mind a négy napja tartogatott izgalmakat, de talán érdemes kiemelni, hogy az 5, 6 és 7 éves lovak számára a szeptember 5. és 9. közötti mezőhegyesi IV. Fiatal Fogatlovak Világbajnokságának minősítő fordulója is volt egyben. A visszajelzések szerint pedig mind a 14 fogatló, mind a hajtók és a szervezők számára lehetőséget adott ez a hétvége a szintfelmérésre, hiszen már csak néhány hét van hátra a világbajnokságig.

Kapcsolódó Cikkek

 • A BDO-é a legjobb csapat

  A BDO-é a legjobb csapat

  Minden eddiginél kiegyenlítettebb küzdelmet hozott a legjobb céges focicsapatok Tatabányán rendezett döntője, ahol fővárosi győztes vihette haza a serleget vasárnap a Földi Imre Sportcsarnokból.

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Darth Vader beveszi a Bálnát

  Darth Vader beveszi a Bálnát

  Idén decemberben mutatják be a mozikban a Csillagok Háborúja kilencedik epizódját, amely a Skywalker kora címet kapta. Az ikonikus űreposz budapesti rajongói pedig most nem akárhogy készülhetnek a premierre, hiszen szeptember 15-től a Bálnába költözik a Csillagok háborúja – The Fans Strike Back kiállítás.

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.