EUR: 332,42 Ft
CHF: 304,52 Ft
2019. szeptember 16., hétfő
Edit

Egyéb Eger

Fokozott együttműködés

Kiemelt társadalmi ügyekről egyeztetett Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott (Miniszterelnöki Kabinetiroda) és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

A miniszterelnöki megbízott és a miniszter kitért többek között a kormányablakok hálózatfejlesztésére, azok akadálymentesítésére, a különböző társadalmi csoportokat érintő szolgáltatóbarát ügyintézésre, valamint a lehető legszélesebb körű hozzáférés biztosítására, ezzel segítve az állampolgárok minél hatékonyabb és gyorsabb ügyintézését. Ezeken a fejlesztési területeken az ügyfelek véleményére is nagy hangsúlyt helyeznek, ezért számítanak javaslataikra, észrevételeikre. A két tárca a jövőben fokozottan együttműködik a társadalmi csoportok számára fontos ügyek képviseletében.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Marton László

  Meghalt Marton László

  Hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 77. évében, csütörtökön elhunyt Marton László Kossuth-díjas rendező –…

 • Még virágosabb lett a Szent István út

  Még virágosabb lett a Szent István út

  Újabb automata öntözőrendszerrel felszerelt virágládák helyeztek ki a nagy forgalmat elbíró Szent István útra, így ismét sokkal barátságosabb és zöldebb lett a győri belváros.

 • Megtelik a szegedi égbolt

  Megtelik a szegedi égbolt

  Magyar produkciók és különleges külföldi gépek, valamint egyszerre három hőlégballonverseny várja az érdeklődőket a legnagyobb hazai repülős rendezvényen, a pénteken kezdődő IV.

 • Esőben is jót főztek

  Esőben is jót főztek

  A dél-budai görög katolikusok csapata is főzött az első DunaFok szabadidőparkban tartott lecsófesztiválon.