EUR: 333,68 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Extra

Fordulat! Békét köthet exmenyével Pécsi Ildikó

Hét év után békét köthet egymással Pártos Csilla és volt anyósa, a Kossuth-díjas színművész, Pécsi Ildikó. A Lokál információi szerint a változás a jógaoktató új párjának és egyben ügyvédjének, Dánielnek köszönhető.

Pár napja írtunk arról, hogy jogerőssé vált a határozat, miszerint Pártos Csillának ki kell költöznie exanyósa, Pécsi Ildikó budai lakásából. Pécsi unokája, Csaba néhány héttel ezelőtt levélben kérlelte nagymamáját, hogy ha édesanyját, Pártos Csillát ki is lakoltatja, akkor legalább neki engedje meg, hogy továbbra is ott éljen, ahol eddig. Cikkünk után azonban kedvező fordulatot vett az ügy. Néhány nappal ezelőtt ugyanis levelet kapott dr. Magyar György Pártos Csilla új szerelmétől. A levél pontos tartalma nem ismert, de a leglényegesebb mondanivalója az, hogy Dániel a bírósági tárgyalótermen kívül szeretné rendezni a problémákat. Mint arról már beszámoltunk, Pártos Csilla nemrégiben a születésnapján ismerte meg az ügyvédként dolgozó férfit, aki először csak együttműködve segített a válóperben eljáró dr. Gerencsér Andrásnak, később pedig az egész ügyet átvette tőle. Az ügyvéd kizárólag párja és annak fia érdekeit szem előtt tartva azt tanácsolta Csillának, hogy egyezzen meg volt anyósával és exférjével a bírósági csatározások helyett.
– Meg tudom erősíteni a hírt, valóban kaptam egy olyan levelet, amelyben Pártos Csilla jogi képviselője közös egyeztetést, megbeszélést szorgalmaz. Megvallom, őszintén örülök a levélnek, valószínűleg hamarosan meg fog történni a találkozó – nyilatkozta lapunknak dr. Magyar György, aki hozzátette: egy ilyen perben az ember nemcsak pénzt veszíthet, vagy nyerhet, de a lelki békét és az egészséget is felemésztheti egy ilyen ügy. Éppen ezért ő is a megegyezés pártján van.
Az üggyel kapcsolatban megpróbáltuk elérni Pártos Csilla párját és egyben ügyvédjét, Dánielt is, de lapzártánkig nem tudtuk neki feltenni kérdéseinket.
Más forrásból úgy értesültünk, hogy Pártos Csilla és új párja kapcsolata olyan szoros, hogy már az összeköltözést fontolgatják. Igaz, eddig is szinte minden időt együtt töltöttek, de szerelmük olyan erős lett, hogy közösen képzelik el az életüket.
Mint ismeretes, a felek közötti ingatlanper 2015-ben kezdődött, miután Pécsi Ildikó fia, Csaba bejelentette válását Pártos Csillától, ám az asszony a szakítás után is a rózsadombi ingatlanban lakott közös fiúkkal együtt. Egy évvel a válás után Pécsi jogi útra terelte az ügyet, mert szerette volna, ha az ingatlan az ő tulajdonában marad. A három éven át tartó pereskedés után, idén februárban az ítélőtábla kimondta, hogy Pártoséknak költözniük kell a lakásból.


Pécsi Ildikó 
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Pártos Csilla fotó: Mészáros Dia

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek