EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Eger

Forrt a levegő a sportcsarnokban

A 26 éve működő Egri Majorette Egyesület szervezésében a megújult egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban rendezték meg a VII. Egri Bosch Országos Mazsorett Fesztivált. Az egri egyesület három korcsoporttal több kategóriában indult. Színes kosztümökben és botos, pomponos kiegészítőkkel folyt a versengés.

Összesen tizenhét csapat indult, Gyöngyös, Besenyőtelek, Biharnagybajom, Tarnaméra, Heves, Mezőkövesd és Hajdúdorog lányai sorakoztak fel a versenyben. Fontos volt a végeredmény, de a legfontosabb az a lelkesedés, koncentráció és csapatmunka, ami még a legkisebbekből is sugárzott. A nézőközönséget lenyűgözték és a zsűrit nehéz döntés elé állították a fergeteges előadásokkal. Az egriek két arany, egy ezüst és egy bronz oklevelet vihettek haza.

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.