EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb XI.kerület

Főzzünk együtt, együnk egészségeset!

A Fiatal Családosok Klubja és a KidsOasis Egészségfalók – Együtt főzni jó pályázatára várják a jobbnál jobb recepteket, amelyeket a szünidőben a gyerekek együtt készítenek el otthon szüleikkel vagy nagyszüleikkel. A közös élményen túl meg is éri pályázni, hiszen a fődíj egy 200 ezer forintos családi wellnessutazás, sőt öt családot közös főzésre is vár Wolf András séf.

„Egészséges és egyben finom ételek? Igen, vannak ilyenek! Mutassuk most meg őket! Főétel kategóriájú receptekkel lehet nevezni és nyerni, de ami még ennél is jobban megéri, az az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód, ami a boldog családi élet alapja.”


A részletekről bővebb információt megtudni és pályázni a https://egeszsegfalok.hu/ oldalon lehet.

Cékla-zeller-és karalábéchips

Aki jót akar a családjának, az csatlakozik az egészségfalókhoz! (Fotó: FICSAK)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.