EUR: 323,62 Ft
CHF: 287,52 Ft
2018. szeptember 18., kedd
Diána

Egyéb XI.kerület

Főzzünk együtt, együnk egészségeset!

A Fiatal Családosok Klubja és a KidsOasis Egészségfalók – Együtt főzni jó pályázatára várják a jobbnál jobb recepteket, amelyeket a szünidőben a gyerekek együtt készítenek el otthon szüleikkel vagy nagyszüleikkel. A közös élményen túl meg is éri pályázni, hiszen a fődíj egy 200 ezer forintos családi wellnessutazás, sőt öt családot közös főzésre is vár Wolf András séf.

„Egészséges és egyben finom ételek? Igen, vannak ilyenek! Mutassuk most meg őket! Főétel kategóriájú receptekkel lehet nevezni és nyerni, de ami még ennél is jobban megéri, az az egészséges táplálkozás, az egészséges életmód, ami a boldog családi élet alapja.”


A részletekről bővebb információt megtudni és pályázni a https://egeszsegfalok.hu/ oldalon lehet.

Cékla-zeller-és karalábéchips

Aki jót akar a családjának, az csatlakozik az egészségfalókhoz! (Fotó: FICSAK)

Kapcsolódó Cikkek

 • Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  Tovább növelte előnyét a Ferencváros

  A Budapest Honvéd vendégeként 1-0-ra győzött a Ferencváros az NB I-es labdarúgó-bajnokságban, így a tabellán négy pontra nőtt a különbség a listavezető és a második helyezett Honvéd között.

 • Újabb többmilliárdos beruházás

  Újabb többmilliárdos beruházás

  Lassan megszokottá válnak Debrecenben a nagyberuházások. Ezek közé tartozik az Egyetem téri campus területén csaknem hárommilliárd forintból, 2019 végére felépülő modern, többfunkciós tanulóközpont is.

 • A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  A Vass Lajos a kézisek második otthona lesz

  Birtokba vehették a diákok a Vass Lajos Általános Iskolában nemrég elkészült új kézilabdapályát, amely a kormány hárommilliárd forintos „Rekortánpálya-fejlesztési programja” részeként, a Magyar Kézilabda Szövetség beruházásában valósult meg idén nyáron.