EUR: 323,16 Ft
CHF: 287,79 Ft
2018. december 11., kedd
Árpád, Árpádina

Extra

Fresh Andi és Szebeni István is rekordot döntött

Egy különleges világrekord született, melyben Fresh Andi és Szenbeni István is részt vettek.

Darts Foci a neve annak a játéknak, amelyet csillogó szemű labdarúgást kedvelő fiatalemberek és a Média-válogatott sztárjai játszottak Ráckevén, a 15. születésnapját ünneplő felnőttbarát Duna Relax & Event Hotel udvarán. A különleges játékból pedig világrekord is született, melynek felállításában Fresh Andi és Szebeni István is részt vett.


– Délelőtt 10 órától hajnali 1-ig rúgtuk ezeket a speciális labdákat a darts táblára. Először mikor meghallottam a 15-ös számot megijedtem, mert tudtam, hogy nem lesz egy sétagalopp – emlékszik vissza István – de kaptunk segítőket is. Többen felváltva rúgtunk a labdát, így közben volt lehetőségünk egy kicsit lazítani is. A hotel masszőze vette kezelésbe fáradt tagjainkat és a nap során a szénhidrát utánpótlásunkra is figyeltek egy 115 szeletes szülinapi tortával.

A világrekordhoz egyetlen nőként Fresh Andi is hozzájárult, aki Gyurcsík Tibi és Ricky folyamatos instrukciói alapján csiszolta technikáját.


– Ezért is szeretem a Média-válogatottat, mert nincs számukra lehetetlen, még engem is rá tudtak venni, hogy focizzak 15 órán át – nevet az énekesnő.

Sárvári Krisztina, a hotel igazgatója végezte el az utolsó rúgást hajnalban és örömmel konstatálta, hogy sikerült felállítani a világrekordot, melynek keretében 15 órán át rúgták a bőrt a lelkes csapattagok.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jáksó László újra szerelmes

  Jáksó László újra szerelmes

  Titokzatos hölgyet szeret Jáksó László, aki állítja, új párja miatt változott meg az élete és úgy érzi magát, mintha kicserélték volna.

 • Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Ki akarták rabolni Szőcs Reniéket

  Szőcs Reni szerelmével, Márkkal nagyon boldog, mert ő előző párjával ellentétben támogatja zenei karrierjét. A szerelmesek nemrég Bakuban jártak, ahol sajnos rossz élményekkel is gazdagodtak, ugyanis ketten is megpróbálták kirabolni őket.

 • Gergely az új pókerkirály

  Gergely az új pókerkirály

  Vasárnap éjszaka véget ért Magyarország legrangosabb pókerversenye, a Las Vegas Casino Atrium Eurocenterben megrendezett Budapest Poker Open.