EUR: 323,56 Ft
CHF: 286,84 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Dunaújváros

Funky, soul és latin muzsika szólt a Művész Teraszon

A Petőfi Művészeti Liget programsorozatának részeként az Egri Drive Stuff nevű zenekar lépett fel a Művész Teraszon. Az Egri János által vezetett együttes műfaji határok nélküli műsort mutatott be. 

A tavaly alakult Egri Drive Stuff nevű formáció tagjai korántsem kezdő zenészek: Egri János, aki ebben a felállásban basszusgitáron játszik, hazánk egyik legkeresettebb nagybőgőse, már több mint három évtizede van színpadon.


Az Egri Drive Stuff volt a Petőfi Művészeti Liget vendége

Zenésztársainak neve ugyancsak ismerősen csenghet a közönség számára, hiszen Makovics Dénes, aki fuvolán és szaxofonon kíséri a zenekart, megfordult egyebek mellett a Bikiniben és az Oláh Kálmán Szextettben, de játszott Török Ádámmal is. Az Egri Drive Stuff változatos zenei műfajokból táplálkozó műsorral lépett színpadra a Művész Teraszon: muzsikájukban a funky, a soul, a latin és a világzene legjobb hagyományai elevenednek meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.