EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 23., vasárnap
Tekla, Líviusz

Egyéb Dunaújváros

Funky, soul és latin muzsika szólt a Művész Teraszon

A Petőfi Művészeti Liget programsorozatának részeként az Egri Drive Stuff nevű zenekar lépett fel a Művész Teraszon. Az Egri János által vezetett együttes műfaji határok nélküli műsort mutatott be. 

A tavaly alakult Egri Drive Stuff nevű formáció tagjai korántsem kezdő zenészek: Egri János, aki ebben a felállásban basszusgitáron játszik, hazánk egyik legkeresettebb nagybőgőse, már több mint három évtizede van színpadon.


Az Egri Drive Stuff volt a Petőfi Művészeti Liget vendége

Zenésztársainak neve ugyancsak ismerősen csenghet a közönség számára, hiszen Makovics Dénes, aki fuvolán és szaxofonon kíséri a zenekart, megfordult egyebek mellett a Bikiniben és az Oláh Kálmán Szextettben, de játszott Török Ádámmal is. Az Egri Drive Stuff változatos zenei műfajokból táplálkozó műsorral lépett színpadra a Művész Teraszon: muzsikájukban a funky, a soul, a latin és a világzene legjobb hagyományai elevenednek meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.