EUR: 322,06 Ft
CHF: 285,23 Ft
2018. december 19., szerda
Viola

Egyéb Szekszárd

Fürdő Napok a megyeszékhelyen!

A hagyományokhoz hűen idén sem marad el a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben a Fürdő Napok. A július 27. és 29. közötti programokat kifejezetten úgy állították össze, hogy a család minden tagja jól érezze magát. Koncertekkel, éjszakai fürdőzéssel, vízi tűzijátékkal és sok más színes programmal várják az érdeklődőket.

– A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő megnyitása óta minden évben megrendezzük a Fürdő Napokat. Július 27-én a Magyar Fürdőszövetség ismét meghirdette a Strandok éjszakája elnevezésű országos kezdeményezést, amihez természetesen mi is csatlakozunk, így pénteken vízi tűzijátékkal egybekötött éjszakai fürdőzést tartunk. Ebben az évben is sok-sok meglepetéssel készülünk, a programokat kifejezetten úgy állítottuk össze, hogy a család apraja-nagyja jól érezze magát. Ennek megfelelően többek között gyerekkoncertet tart a Holló együttes – részletezte Csillag Balázs, a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.


Idén is sok látogatóra számítanak a Fürdő Napok alkalmával Illusztráció: Nagy Nándor

Csillag Balázs hozzátette, hogy megrendezik a nagy népszerűségnek örvendő csúszdaversenyt, és a gyerekekre figyelve szombaton és vasárnap is lesz cukorágyúzás 4-4 alkalommal.

– Mindemellett a megszokott módon a szekszárdi civil szervezetek is megmutatják magukat a fürdőben, ennélfogva szombaton és vasárnap is lesznek fitnesz- és aerobikbemutatók, illetve -órák, amelyeken a látogatók részt vehetnek. Továbbá a strandon felállított óriási LED-falon egész hétvégén nyomon lehet követni a Forma–1 Magyar Nagydíjat – zárta mondandóját a Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.


 

Fürdő Napok a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdőben

 

 1. július 27., péntek

11.00 – Iberican Cardio Dance Hacsa Mónikával, a vendégek bevonásával

18.20 – Iberican Tánc Egyesület Hacsa Mónikával

Strandok Éjszakája – vízi tűzijátékkal egybekötött éjszakai fürdőzés. A vízi tűzijáték kb. 22.00-kor kezdődik

 

 1. július 28., szombat

10.30 – Holló együttes – zenés interaktív gyermekműsor

13.00 – Csúszdaverseny

14.30 – Iberican Cardio Dance Hacsa Mónikával, a vendégek bevonásával

16.00 – Ham Ko Ham-koncert

15.00 – Forma–1 Magyar Nagydíj, időmérő edzés – a büféteraszon óriási LED-falon tekinthető meg

Az idei évben Opitz Barbi koncertjén is részt vehetnek az érdeklődők.
Fotó: Mészáros Diána

 1. július 29., vasárnap

13.00 – Csúszdaverseny

13.00 – Vízi torna Szabó Judittal

15.00 – Opitz Barbi-koncert

15.10 – Forma–1 Magyar Nagydíj, futam – a büféteraszon óriási LED-falon tekinthető meg

17.00 – Korda György és Balázs Klári

Július 29-én Korda György és Balázs Klári is ellátogat a szekszárdi fürdőbe. Fotó: Csudai Sándor

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén többet költenek a magyarok ajándékokra

  Az idén a magyarok többet szánnak karácsonyi ajándékra, mint tavaly és kevesebbeknek kell előre takarékoskodniuk az ünnepi kiadásokra – közölte a Budapest Bank kedden a megbízásából készített GfK reprezentatív kutatás megállapításait.

 • A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  A mesterséges intelligencia olyan lesz mint az internet

  Muszáj foglalkoznunk a mesterséges intelligencia kérdésével, ugyanis viszonyt kell képeznünk vele, hogy megismerhessük, hogy milyen hatással is lesz az életünkre – mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a LEXI AI Generation nemzetközi mesterséges intelligencia chatbot verseny díjátadóján csütörtökön.

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.