EUR: 322,83 Ft
CHF: 286,86 Ft
2018. december 16., vasárnap
Etelka, Aletta

Egyéb Székesfehérvár

Fúvósok hangja járta be a belvárost

A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendég együttes adott koncertet Fotó: Papp Klaudia

 

A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendég együttes adott koncertet Fotó: Papp Klaudia

Július 14-én a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar szervezésében rendezték meg ismét a Fehérvári Fúvószenekari Fesztivált. A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendégegyüttes adott koncertet: a dunakeszi, a martonvásári és a várpalotai fúvósok örvendeztették meg zenéjükkel a népes közönséget. A program végén a muzsikusok egy közös produkcióval is meglepték a helyieket: a barokk évhez kapcsolódóan Purcell-műveket adtak elő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utasok, nőtt a balesetek száma

  Csökkent az agresszív légi utas száma 2017-ben az előző évihez viszonyítva, de nőtt a légi balesetek száma 2018 első fél évében – hangzott el a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) genfi konferenciáján csütörtökön.

 • A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  A Creativ Chef megmutatja, ő hogy szereti

  Nagy Eszter kreatív séf neve ma már ismerősen cseng az újdonságokra nyitott vagy akár klasszikus ízeket kedvelő hobbiszakácsok körében. A Konyhafőnök Szuperdöntő című show-műsor nyertese a most megjelent Kreatívan magyarosan – én így szeretem című könyvével bizonyítja, hogy mi, magyarok a gasztronómiánk sokszínűségét tekintve a világ legszerencsésebbjei vagyunk.

 • Adományokat osztottak

  Adományokat osztottak

  250 nehéz körülmények között élő család vehetett át adományt Zalaegerszegen, az élelmiszercsomagokat a Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársai állították össze az önkormányzat kétmillió forintos támogatásnak köszönhetően.

 • Egyedi értékeket őriznek

  Egyedi értékeket őriznek

  A hucul lovaktól a Bodrog vízi élményútvonalig: természetvédelmi és a természeti értékekre épülő turisztikai célú fejlesztések kezdődtek az Aggteleki Nemzeti Park Igazgatóság (ANPI) működési területén.