EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Székesfehérvár

Fúvósok hangja járta be a belvárost

A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendég együttes adott koncertet Fotó: Papp Klaudia

 

A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendég együttes adott koncertet Fotó: Papp Klaudia

Július 14-én a Székesfehérvári Ifjúsági Fúvószenekar szervezésében rendezték meg ismét a Fehérvári Fúvószenekari Fesztivált. A rendezvényen – természetesen a helyi mellett – három vendégegyüttes adott koncertet: a dunakeszi, a martonvásári és a várpalotai fúvósok örvendeztették meg zenéjükkel a népes közönséget. A program végén a muzsikusok egy közös produkcióval is meglepték a helyieket: a barokk évhez kapcsolódóan Purcell-műveket adtak elő.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.