EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,59 Ft
2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Egyéb Nagykanizsa

Gólok nagyban

Nagykanizsa is bekapcsolódott az oroszországi labdarúgó-világbajnokság vérkeringésébe. Bár nincs kanizsai szereplője a világeseménynek, az Erzsébet téri óriáskivetítőn bárki nyomon követheti a torna eseményeit.

Az önkormányzat az egyenes kieséses szakasz kezdetétől a döntőig minden meccsnapon várja a drukkereket, hogy a sport, a szurkolás közösségi élmény legyen.

A múlt vasárnapi horvát–dán meccsen a többség a „szomszédoknak” szurkolt, akik, ha nehezen is, végül továbbjutottak (Fotó: Gergely Szilárd)

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad a sétány építése

  Jól halad a sétány építése

  Heteken belül elkészül az Újhegyi sétány harmadik szakaszának felújítása. A 2016-ban átadott első, majd a 2019 tavaszán elkészült második ütemet követően az önkormányzat immár teljes hosszában újjávarázsolja a kerület legnagyobb lakótelepének főutcáját.

 • Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Grezsa könnyen járható várossá tenné Vásárhelyt

  Öt év alatt 50 kilométernyi utat újítana fel a vásárhelyi polgármesterjelölt, aki rendbe tenné a város járdáit, növelné a tram-train szerelvények számát, kártalanítaná a nyomvonal mellett lévő üzleteket, és elektromos buszokkal oldaná meg a helyi tömegközlekedést.

 • Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné vértesszőlősi képviselőként Tatabánya ellen szavazott

  Szücsné Posztovics Ilona, a DK és a többi ellenzéki párt polgármesterjelöltje vértesszőlősi önkormányzati képviselőként arra szavazott, hogy Vértesszőlős a Tatai járáshoz tartozzon, ne Tatabányához – ismertette sajtótájékoztató keretében Salló Győző.