EUR: 333,72 Ft
CHF: 305,67 Ft
2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Extra

Görbicz Anita: Jöhet a második baba

Görbicz Anita és Vincze Ottó a Családvarázs című műsorban meséltek arról, hogy kisfiuknak Boldizsárnak mindenképpen szeretnének egy kistestvért. A világbajnok kézilabdázó azonban még egy ideig nem szeretné elhagyni a pályát.

Görbicz Anita idén márciusban bejelentette, hogy visszavonul a válogatottságtól, mert több időt szeretne a családjával tölteni.


– Még egy évig kézilabdázom Győrben, utána meglátjuk mi lesz, bár Ottó biztosan elmondja, hogy szeretné ha többet lennék otthon – mesélte Dudás Ádámnak a profi sportolónő. Kiderült az is, hogy otthon Anita az engedékenyebb szülő, amiben az is közrejátszott, hogy amikor szülés után visszament játszani, Vincze Ottó, egykori válogatott focista, a sportolónő párja marad otthon kisfiukkal.

– Nekem az nagyon-nagy élmény volt, amikor Boldizsárral együtt tudtunk lenni. Én fürdettem, én altattam, én etettem, mert Anita úton volt a válogatottal. Hihetetlen lelki felfrissülés volt ez számomra a “bedarálós” világ után – mesélte Ottó, aki mindenben támogatja Anitát, így abban is, hogy második babát vállaljanak.

– Nekem nagyon jó volt, hogy mindig számíthattam a nővéremre. Felnőttként nagyon jó barátok is lettünk, úgyhogy mindenképp szeretnénk Boldizsárnak kistestvért – mondta Anita, aki hozzátette ők nem esnek abba a hibába, mint korábban az ő szülei, hogy megkérdezik kisfiukat, hogy szeretne-e kistestvért.

Kapcsolódó Cikkek

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.

 • Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Király Linda: Elloptam apukám kocsiját

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel együtt boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. A legfrissebb epizódban Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf beszélgettek többek közt arról, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.