EUR: 323,29 Ft
CHF: 286,61 Ft
2018. december 17., hétfő
Lázár, Olimpia

Extra

Gwyneth: Nem velem csalta férje Beyoncét

Beyoncé korábban egy dalában arról énekelt, hogy egy „széphajú” nővel csalta meg a férje, Jay-Z. Azóta folyamatosan azt találgatják, hogy ki lehet a titokzatos csábító. Most Amber Rose modell felvetette, hogy Gwyneth Paltrow színésznőről van szó, az elmúlt években ugyanis már nem olyan jó a kapcsolata a zenész házaspárral, mint korábban. Paltrow őrültségnek nevezte már a felvetést is, Amber Rose pedig, ahogy ilyenkor lenni szokott, azt mondta, hogy valójában csak viccelt.

Profimedia, Wenn

Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábort édesapja szelleme segíti át a nehézségeken

  Baronits Gábor úgy érzi, egy csapásra felnőtt, mikor kisfiúként elveszítette édesapját. A TV2 Csak show és más semmi című műsorának ezüstérmese a mai napig nem tudta elengedni édesapját, mint mondja, élete nehéz helyzeteiben sokszor érzi, mellette van.

 • Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Tom Jones ismét Magyarországra jön!

  Jövőre ismét koncertet ad Magyarországon Tom Jones. A világhírű walesi énekes 2019. június 22-én a Papp László Budapest Sportarénában lép fel és adja elő legnépszerűbb dalait – közölte a szervező Live Nation pénteken az MTI-vel.

 • Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Csúcsgumikkal szerelik a MOL Limókat

  Ultranagy teljesítményű téli abroncsokat kaptak a MOL Limo Mercedes-Benz modelljei. A flotta prémium autóira a Hankook kifejezetten felsőkategóriás személygépkocsira fejlesztett termékei kerülnek, amelyek még tovább emelik a vezetési élményt.