EUR: 329,44 Ft
CHF: 301,04 Ft
2019. december 14., szombat
Szilárda

Belföld

Gyanús csomag miatt ürítették ki a Liszt Ferenc repülőteret

Az Origo egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét, hogy szerdán reggel nem sokkal 7 óra után egy gyanús csomag miatt részlegesen kiürítették a ferihegyi repülőtér 2B terminálját.

Nagyjából egy órán keresztül kellett a terminálon kívül várakoznia az utasoknak, ugyanis ennyi időre volt szükség, hogy biztosan megállapítsák, semmilyen fenyegetést nem jelent az elhagyott poggyász. Azt, hogy mit volt a Liszt Ferenc repülőtér 2 B termináljában talált csomagban, azt nem tudni, ám Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Origonak megerősítette hogy reggel 7 és 8 óra között egy elhagyott poggyász miatt 10-15 percre részlegesen kiürítették a repteret. A tűzszerészek keresőkutyával átvizsgálták a csomagot, amiben semmi gyanúsat nem találtak.


Mindössze annyi történt, hogy valaki elveszítette, ill. ottfelejtette a poggyászát. Ahogy az igazgató fogalmazott, ilyenkor, a fő utazási szezonban az ilyen esetek naponta többször is előfordulhatnak, ezért arra kérik az utazóközönséget, hogy egy percre se hagyják felügyelet nélkül a csomagjaikat – írja a lap.

Kapcsolódó Cikkek