EUR: 323,10 Ft
CHF: 286,87 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Belföld

Gyanús csomag miatt ürítették ki a Liszt Ferenc repülőteret

Az Origo egyik olvasója hívta fel a lap figyelmét, hogy szerdán reggel nem sokkal 7 óra után egy gyanús csomag miatt részlegesen kiürítették a ferihegyi repülőtér 2B terminálját.

Nagyjából egy órán keresztül kellett a terminálon kívül várakoznia az utasoknak, ugyanis ennyi időre volt szükség, hogy biztosan megállapítsák, semmilyen fenyegetést nem jelent az elhagyott poggyász. Azt, hogy mit volt a Liszt Ferenc repülőtér 2 B termináljában talált csomagban, azt nem tudni, ám Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Origonak megerősítette hogy reggel 7 és 8 óra között egy elhagyott poggyász miatt 10-15 percre részlegesen kiürítették a repteret. A tűzszerészek keresőkutyával átvizsgálták a csomagot, amiben semmi gyanúsat nem találtak.


Mindössze annyi történt, hogy valaki elveszítette, ill. ottfelejtette a poggyászát. Ahogy az igazgató fogalmazott, ilyenkor, a fő utazási szezonban az ilyen esetek naponta többször is előfordulhatnak, ezért arra kérik az utazóközönséget, hogy egy percre se hagyják felügyelet nélkül a csomagjaikat – írja a lap.

Kapcsolódó Cikkek

 • Balliberális párttá vált a Jobbik

  Balliberális párttá vált a Jobbik

  Páros lábbal szállt bele Gyöngyösi Mártonba, volt pártja elnök-helyettesébe és az őt védő Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármesterbe Volner János, a Jobbikból a Mi Hazánk Mozgalomba igazolt képviselő.

 • 23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  23-24 százalékkal bővült az építőipar 2018-ban

  Vélhetően 23-24 százalékkal bővült az építőipar teljesítménye 2018-ban az előző év azonos időszakához képest – kommentálták piaci elemzők a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által az építőipar novemberi teljesítményéről kedden kiadott jelentést.

 • Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Felfüggesztett börtönre ítélték a védett lepkékre vadászó cseheket

  Természetkárosítás miatt jogerősen egy év két hónap, két év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Berettyóújfalui Járásbíróság kedden azt a négy cseh állampolgárt, aki 2017 szeptemberében fokozottan védett szikibagolylepkékre vadászott a biharsági tájvédelmi körzetben – közölte a Debreceni Törvényszék szóvivője az MTI-vel.