2018. szeptember 20., csütörtök
Friderika

Egyéb Debrecen

Győzelemmel indítottak

Múlt vasárnap elkezdődött a juniorok 24 csapatos női kézilabda-világbajnoksága Debrecenben. A két héten át tartó világverseny meccseit a Főnix, illetve a Hódos Imre Sportcsarnokban rendezték meg, és emellett szurkolói falu is várja a drukkereket.

Az első fordulóban a magyar válogatott háromgólos győzelmet aratott a brazilok felett. Képünkön Háfra Noémi tör a kapu felé, kezében a labdával.

Debrecen, 2018. július 1.
Háfra Noémi (j) valamint a brazil Jamily Beatriz Nascimento Felix (b) és Gilvana Mendes Nogueira (k) a női junior kézilabda-világbajnokság Magyarország – Brazília mérkőzésén a debreceni Főnix Csarnokban 2018. július 1-jén.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kapcsolódó Cikkek

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.

 • Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállóban várhatunk a buszra

  Gondolatmegállót avattak a Horváth-kertben, az Alagút utca–Attila utca sarkánál. A Budavári Önkormányzat által megvalósított megálló falain kerületi írók, költők, művészek Krisztinavárosról írt idézetei olvashatók, amelyeket diákok küldtek be egy ebből a célból kiírt pályázatra.

 • Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  Barkó Dalostalálkozó Kissikátorban

  A barkó népdal ünnepét  tartották szeptember 15-én Kissikátorban, a művelődési ház előtti téren felállított sátorban.  Az eseményre meghívást kapott Arló, Borsodszentgyörgy, Járdánháza  népdalköre, a Domaházi Hagyományőrző Egyesület és természetesen felléptek a házigazdák, a Kissikátori Harmonika-és Népdalkör.