EUR: 323,94 Ft
CHF: 287,64 Ft
2018. szeptember 22., szombat
Móric

Egyéb Zalaegerszeg

Gyűjtsünk gyógynövényeket!

Ismerjük meg együtt életterünket egy izgalmas, könnyed séta keretében!  Csoportos gyógynövénygyűjtő séta minden korosztálynak és mindazok számára, akik szeretnék közelebbről megismerni természeti környezetüket.

A séta körülbelül két óra hosszú, könnyű terepen, az Apáczai Művelődési Központ udvarától Alsóerdőig, az Azáleás-völgy érintésével. A séta során az érdeklődők megismerhetik a környezetünkben található gyógynövényeket, begyűjtésük, tárolásuk, felhasználásuk módját. A programon való részvétel ingyenes, de a részvételi szándékot jelezni kell a következő e-mail-címen: [email protected]

Kapcsolódó Cikkek

 • Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Meghalt Kulcsár Győző, a nemzet sportolója

  Szerda este hetvenhét éves korában elhunyt Kulcsár Győző négyszeres olimpiai bajnok párbajtőröző. Csapatban háromszoros világbajnok, továbbá két világbajnoki ezüst- és négy bronzérem tulajdonosa, valamint többszörös országos bajnok.

 • Egy elfelejtett hadjárat története

  Egy elfelejtett hadjárat története

  1968. augusztus 20-áról 21-ére virradó éjszaka a Varsói szerződés négy tagállama – Szovjetunió, Lengyelország, Bulgária és Magyarország – megszállta a szintén szövetséges Csehszlovákia területét.

 • Fesztivál fesztivál hátán

  Fesztivál fesztivál hátán

  Javában dübörög a Jameson CineFest nemzetközi filmfesztivál, de a muzsika kedvelői sem unatkoznak ebben az időszakban. Múlt hétvégén zajlott az Utcazenei Fesztivál, ahol élő zenés programokkal várták az érdeklődőket, és ahol többek között a Vahúr csodát lát együttes szórakoztatta a közönséget.