2018. december 13., csütörtök
Luca, Otília

Extra

Hableányként pózol Nicki

Február 25-én Magyarországra látogat és a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik az egyik legszexibb rapper, Nicki Minaj. Az énekesnő legújabb klipjében hableányként mutatja meg formás alakját. A világsztárt nemrég Eminemmel hozták össze, de kiderült, hogy a két híresség nem randizik egymással. Sőt a 35 éves Minaj azt állítja, hogy 15 éves kora óta most először szingli.

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, SIPA USA

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  Köllő Babett: Ma is testképzavarral küszködök

  A Csak show és más semmi szereplője, Köllő Babett hétről hétre megmutatja szexi oldalát a TV2 színpadán. A Feleségek luxuskivitelbenből megismert színésznő természetesen rengeteg bókot kap, ő azonban korántsem elégedett az alakjával.

 • Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea: Szeretném, ha szeretnének

  Osvárt Andrea egy bájos és törékeny nő, akit a munkájából fakadóan mégis gyakran láthatunk férfias szerepben. Saját producerirodát vezet, ahol olykor bizony keményen rá kell csapnia az asztalra.

 • Varga Viktor temetésen kezdte

  Varga Viktor temetésen kezdte

  Fest, szobrászkodik, zenél, a napokban viszont idejének nagy részét a próbateremben tölti. Ezúttal nem koncertre, hanem egy színpadi szuperprodukcióra készül Varga Viktor, aki az Álomutazó című mesemusicalben Reklám Marcit alakítja és három dalt is énekel Radics Gigivel közösen.